Zonele din Galaţi în care sunt lucrări ale programului ISPA

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ştim că începe o nouă săptămână de criză, cu stres, nervi, oboseală şi că v-ar fi de folos să ştiţi care sunt străzile pe care se lucrează în cadrul programului ISPA. Potrivit comunicatului de presă remis de viceprimarul social-democrat Nicuşor Ciumacenco, zonele în care lucrările sunt în toi sunt cam aceleaşi ca şi săptămâna trecută.

În Fileşti se lucrează pe două străzi, Nicolae Mantu şi Emil Racoviţă. În Centru, înarmaţi-vă cu răbdare şi mult calm când treceţi pe străzile: Bucovinei, I.L. Caragiale, Plantelor, George Coşbuc (între Mihail Kogalniceanu şi Aurel Vlaicu), Nicolae Bălcescu, Traian (între Rizer şi Basarabiei, şi între Basarabiei şi Faleză), Cristofor Columb, Logofăt Tăutu, Traian, Mihai Bravu, Stelei, Serei, Bravilor şi pe la blocurile N1-N5.

În Ţiglina 1 ar trebui să ştiţi deja că se lucrează pe Regiment 11 Siret, Partizanilor, şi în zona Brăilei – Saturn, la blocurile I7, C18, C8, iar în Ţiglina II ISPA e în forţă pe strada Brailei, la blocurile D1, D2, D3, D5, D7. Se mai lucrează pe străzile Aurel Vlaicu, Ciprian Porumbescu, Prelungirea Traian, Prelungire strada Domnească – adiacent blocurilor P3 - P5 şi pe Faleza Superioara la Elice. Nimic nou, la intrarea dinspre Trecere bac – Grădina Botanică, în dreptul IVAS reprezentanţa SKODA, se munceşte la tronsonul colector.

Pe Lozoveni are loc montarea conductei pe tronsonul strada Prundului – Parc CFR, iar pe strada Prelungirea George Coşbuc se montează conducta pe tronsonul Regiment 11 Siret – Faleza Superioară.

Pe unde se mai poate circula, spuneţi-ne dumneavoastră!

Citit 884 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.