Aproape 60 de gălăţence, la concursul de PESCUIT de la Zătun

Aproape 60 de gălăţence, la concursul de PESCUIT de la Zătun
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Nu mai puţin de 57 de doamne şi domnişoare au participat, sâmbătă, 12 mai 2018, la „Cupa Primăverii” la pescuit, cea mai importantă competiţie pescărească dedicată exclusiv reprezentantelor sexului frumos, organizată de Consiliul Judeţean (CJ) la balta Zătun.

„Spre bucuria noastră, numărul pasionatelor de pescuit care au participat la acest concurs este de două ori mai mare faţă de anul trecut. Această frumoasă competiţie a arătat că doamnele şi domnişoarele din Galaţi iubesc pescuitul, iubesc relaxarea în aer liber. Vom organiza această competiţie în fiecare primăvară”, a declarat Costel Fotea, preşedintele CJ.

Potrivit Biroului de Presă al instituţiei, au fost premiate ocupantele primelor cinci locuri, în funcţie de cantitatea de peşte prins, şi s-au oferit şi două premii speciale, pentru cea mai mare captură şi pentru copilul care a prins cea mai mare cantitate de peşte.

Premiile au constat în echipamente profesionale de pescuit şi vouchere pentru pescuit şi agrement la balta Zătun.

Astfel, locul întâi a revenit unei doamne care a prins 2,689 kg de peşte, cea mai mare captură a cântărit 607 grame, iar copilul cu cel mai mult peşte prins a avut în juvelnic 404 grame.

La finalul competiţiei, concurentele, dar şi domnii care au însoţit doamnele şi domnişoarele, s-au delectat cu o delicioasă ciorbă de peşte pregătită chiar pe malul bălţii de Gicu Caraman.

Citit 9199 ori Ultima modificare Luni, 14 Mai 2018 09:13

2 comentarii

 • postat de Moș Ion Roată
  Sâmbătă, 19 Mai 2018 15:17
  212.93.152.***
  Am fost prima dată la această baltă. Amenajarea a fost peste așteptări (mai ales după ce am citit tot felul de postări negative), personalul prietenos și atent să nu ne lipsească ceva.
  Am cunoscut oameni, am legat prietenii.
  Atmosfera a fost super. Despre borșul de pește, rasolul de pește si icrele nici nu mai vorbesc - saru' mâna pentru masă domnule Gicu & Company !
  Singura chestie care mi-a lăsat un gust amar e faptul că, in drum spre cântar, unii pești năzdrăvani din 3-4 juvelnice au sărit intr-unul singur - asta-i alta discuție - fiecare cu integritatea sa.
  Deci : a fost bine.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Paganel
  Luni, 14 Mai 2018 11:22
  81.12.149.***
  Mă aşteptam să se dea premii speciale şi pentru cea mai tânără sau pentru cea mai vârstnică participantă, dacă tot se referea la sexul frumos acest concurs!
  Dar cu cine să organizezi serios o astfel de manifestare, cu Costel Fotea, care şi-a înscris numele său cu litere mari de culoare ROŞIE pe afişul cu CJ din spatele acestuia, ca şi cum întregul judeţ Galaţi l-a cumpărat el şi este la cheremul lui?
  1
  6
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.