Propunerea Primăriei de 1 Iunie: program cultural-artistic

Propunerea Primăriei de 1 Iunie: program cultural-artistic
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Copiii din Galaţi sunt aşteptaţi de ziua lor, pe 1 iunie, începând cu ora 17,30, în trei zone diferite ale oraşului, pentru a se bucura de programul de divertisment oferit de Primărie. La Orăşelul Copiilor, sărbătoriţii vor fi întâmpinaţi de actorii de la Gulliver, până la ora 18,220,  după care vor avea parte de un Magic Show. De la ora 18,50 vor dansa  pe muzica pop-rock a Ansamblului Estrada - Studio, iar între 19,00 şi 20,00 sunt invitaţi la Atelier de creaţie. Tot de actorii păpuşari vor fi întâmpinaţi şi copii care vor merge în Parcul din Micro 40. După care vor asista la un spectacol cu muzică folclorică şi uşoară, printre invitaţi numărându-se şi Voces School. Seara se  va încheia  şi aici cu un atelier de pictură.

În Parcul din Micro 17, le vor spune poveşti actorii de la Teatrul de Păpuşi din Brăila, după care va urma un program artistic cu solişti din şcolile şi liceele gălăţene şi cu Şcoala de film şi televiziune.

Pe tot parcursul spectacolelor, în cele trei locuri, se vor împărţi cadouri pentru copii, anunţă Primăria.

Organizarea evenimentului a fost câştigată de SC Radio Galaţi Media SRL, care va primi pentru aceste servicii suma de 49.500 de lei fără TVA.

Citit 10791 ori Ultima modificare Miercuri, 30 Mai 2018 18:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.