Cine snopeşte nu lasă!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* După ce şi-a pocnit cu sete nevasta, soţul a fost bun şi i-a chemat acesteia şi o salvare *

Cine-a spus că dragostea doare a luat în calcul, probabil, şi situaţiile în care unul dintre parteneri îi frige periodic celuilalt câte o pereche de pumni şi picioare.

Astfel, crezând că bătaia e ruptă din Rai, un bărbat din Balinteşti, beat şi deci curajos nevoie mare, a venit acasă şi şi-a bătut din nou soţia – în prezenţa copilului, se pare. Treaba cu bătaia în cuplu n-ar fi neapărat o noutate, dar e pentru prima dată când bărbatul îşi bagă nevasta în spital. Semn rău!

„A fost internată o doamnă prelucrată manual de către soţ. În general, se spune că atunci când îţi baţi nevasta, nu ştii de ce o baţi, dar ea ştie. Se pare că în cazul de faţă nu ştiau nici unul, nici celălalt”.

„Soţul, după obicei, era şpriţuit. Cum în majoritatea timpului, locuitorii noştri sunt şpriţuiţi, ar trebui să bată tot timpul. Nu se întâmplă aşa”.

„Oricum, omul a înţeles că are drepturi sociale. După ce a snopit-o în bătaie, a chemat şi Salvarea, pentru că el e un cetăţean cu drepturi. O îngrijim”, a precizat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi, dr. Nicolae Bacalbaşa. 

Numai de-ar fi ultima dată când femeia va avea nevoie de medici, din cauza abuzurilor soţului.

Citit 819 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.