Aniversare | ”Pui la jar”, vis-a-vis de Tribunal, de trei ani alături de gălăţeni

Aniversare | ”Pui la jar”, vis-a-vis de Tribunal, de trei ani alături de gălăţeni
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

Unul dintre cele mai cunoscute fast-grill-uri din Galaţi, „Pui la jar”, a împlinit trei ani de când şi-a croit drum spre inima gălăţenilor, trecând mai întâi prin stomacul lor. Un prilej excelent de a sta de vorbă cu cea care este „sufletul” acestei afaceri, Nicoleta.

- Trei ani de „Pui la jar”! Cum a fost, aţi mai începe încă o dată această afacere?

- Da, acum având toate cunoştinţele necesare, cu siguranţă aş lua-o de la capăt. Uşor nu a fost, ba dimpotrivă, pentru că pe piaţa românească se simte că nu există forţă de muncă. Deşi rata şomajului este foarte crescută, oamenii nu prea vor să mai muncească. În trei ani de zile, am avut mari fluctuaţii de personal. În ciuda faptului că au salarii foarte bune şi o masă asigurată, oamenii preferă să câştige mai puţini bani, dar şi pe mai puţină muncă. Am însă satisfacţia că, după trei ani, clienţii ne apreciază şi sunt foarte bucuroasă când văd că primim feedback-uri pozitive de la ei. În plus, îmi place că am devenit alegerea numărul unu. Atunci când oamenii sunt presaţi de timp, când au musafiri, când e vorba de o aniversare ori când sunt la birou şi nu au timp să pregătească ceva, ei sună la „Pui la jar”. Pe partea de livrări chiar se simte o creştere, deja am mai luat încă o maşină.

- Aţi intrat greu pe piaţă? Noţiunea aceasta de fast-grill a fost una nouă, diferită de cea de fast-food cu care oamenii erau deja obişnuiţi.

- Am fost cei care am spart piaţa, ca să zic aşa. Am pornit de la ideea că fiecare dintre noi trebuie să fie atent, încă din tinereţe, la ceea ce mănâncă. Organismul nostru trebuie să reziste mulţi ani, şi atunci cu ce îl hrănim este practic esenţa longevităţii noastre. Nu a fost uşor la început, dar ideea a prins foarte repede atunci când clienţii au văzut că într-adevăr pregătim totul la jar, fără rocă, fără altceva, şi că totul se se face direct în faţa lor. Eu zic că aici a fost marele avantaj, pentru că am fost foarte transparenţi la acest capitol.

- Spuneaţi la un moment dat că au venit clienţi şi din alte oraşe, special pentru puiul la jar pe care îl pregătiţi.

- Da, din Brăila, Tecuci, aşa este. Chiar zilele trecute am stat de vorbă cu doi ofiţeri de poliţie şi spuneau că vin de la Buzău. Au fost foarte încântaţi, pentru că ei nu au acolo aşa ceva. M-am bucurat, au vrut să lase şi un comentariu, cum că e proaspăt, că e bun, că e gustos şi rapid.

- Sunt şi neîmpliniri în această afacere?

- Eu zic că în niciun domeni nu e totul perfect. Marea neîmplinire ar fi la capitolul angajaţi, pentru că nu găseşti oameni pe care să te poţi baza sută la sută. Dar, pornind ca o afacere de familie, e mult mai uşor pentru că – am mai spus lucrul ăsta – atunci când lucrezi cu mama, cu tata, cu sora, cu fratele, fiecare îşi dă interesul să fie bine. Şi atunci, tot ce ţine de curăţenie, de prospeţime – sunt detalii care fac diferenţa şi la care eu ţin. Am intrat în multe bucătării, am prieteni care au restaurante şi tot cum este la mine mi-a plăcut cel mai mult.

- Aveţi în plan şi o extindere?

- M-am gândit şi la această variantă, dar nu ştiu dacă mai am energia necesară să mă implic şi într-un alt punct de lucru. Pe de altă parte, ne-am înregistrat la OSIM, am făcut toate discuţiile necesare şi cred că, peste un an şi jumătate, vom intra în sistem de franciză. Au fost cereri din partea multor oameni, de la Focşani, de la Iaşi, de la Constanţa şi am zis „Hai să trecem la alt nivel!”.

- De curiozitate, aţi făcut vreun calcul ca să vedeţi câţi pui aţi gătit în aceşti trei ani?

- Bună întrebare! Nu am făcut acest calcul, chiar o să-mi fac timp să mă uit pe statistici. Aş vrea totuşi să mulţumesc atât clienţilor (care au avut răbdare, pentru că de multe ori veneau şi era foarte aglomerat), cât şi angajaţilor, pentru că fără ei, fără o echipă în spate, nu ai cum să reuşeşti de unul singur.

Fast-grill-ul „Pui la jar” vis-a-vis de Tribunal este deschis, în fiecare zi, de la 9  dimineaţa până la 10 seara. Se fac şi livrări la domiciliu sau la birou, pentru minimum 30 de lei. Comenzile se primesc la numerele de telefon 0754.939.547 şi 0236.434.493. Mai multe informații puteți accesa și pe pagina de facebook Pui la Jar Galați.

 (P)

Citit 6652 ori Ultima modificare Joi, 21 Iunie 2018 01:56