Cea mai frumoasă imigrantă

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Româncele sunt în top: 2009 a fost un an special pentru frumuseţile mioritice care au participat la concursuri de Miss desfăşurate în Italia. Pentru prima oară, două fete de origine română s-au clasificat pe podium la Miss Italia nel Mondo: Diana Curmei s-a situat pe primul loc, iar pe locul al doilea a urcat Simona Lungu.

În luna septembrie 2009 a fost aleasă şi Miss „Fete şi tractoare” Italia, titlul fiind câştigat tot de o româncă, Rossana Toader, de 17 ani. Din panoplia premiilor de frumuseţe nu putea să lipsească nici titlul de „Miss Immigrata 2009”, cucerit de braşoveanca Andreea Gabriela Toma, într-un concurs desfăşurat la Reggio Emilia.

Andreea are 20 de ani, este de la 12 ani în Peninsulă, dar visează să prezinte modă pentru Cătălin Botezatu.

* Duminică în Cuneo: Sala de Expoziţii a Palatului Provinciei din Cuneo, Italia, va fi duminică, 8 noiembrie, de la ora 17:00, locul de desfăşurare al manifestării intitulate „Cultura şi identitatea românească: Cunoscându-ne, putem să ne apropiem”.

* Seară de film la Oxford: Oxford Institute for Energy Studies, 57 Woodstock Road, Oxford, OX2 6FA, va găzdui miercuri, 11 noiembrie, de la ora 19:00, o seară românească de film. În cadrul serii va putea fi urmărită şi comentată pelicula  „Cum mi-am petrecut sfârşitul lumii", (2006), Cătălin Mitulescu.

* Filme româneşti în selecţia oficială la Leeds: Lungmetrajele "Cea mai fericită fată din lume", în regia lui Radu Jude, şi "Francesca", de Bobby Păunescu, vor fi prezentate în selecţia oficială a celei de-a 23-a ediţii a Festivalului Internaţional de Film de la Leeds, ce are loc în perioada 4 - 22 noiembrie, în Anglia.

Citit 1020 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.