„Timpuri Noi”, peste Ocean

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* În sprijinul tinerilor: Forumul German-Român Stuttgart şi Club de Bucarest Celidea - Paris organizează sâmbătă, 14 noiembrie, evenimentul Romanian Career Day 2009 Germania în Stuttgart.

Club de Bucarest Celidea"- Paris organizează cu succes acest tip de eveniment încă din anul 2004, cu scopul de a sprijini tinerii români cu studii superioare din Europa.

Pentru a asigura continuitatea acestui gen de activitate, Forumul German-Român Stuttgart a înfiinţat de curând departamentul "Romanian Career Center", care , prin voluntariat, oferă o platformă interculturală de comunicare între firmele şi specialiştii europeni, punând accentul pe relaţiile româno-germane.

Vor avea loc şi  schimburi de experienţă între specialiştii din Germania, Franţa şi România. Pentru înscrieri şi informaţii suplimentare accesaţi adresa de web:  www.romanian-career-centre.forum-gerrum-stuttgart.de

* Opera Comica, în turneu in India: Ansamblul Operei Comice pentru Copii va susţine, începând de joi, 5 noiembrie, şi până pe 13 noiembrie, un turneu în India, unde va participa la Festivalul Internaţional de Film pentru Copii.

* „Timpuri Noi”, în concert la Toronto: După performance-ul din New York, de la Festivalul „Toamna naţiunilor", formaţia „Timpuri Noi" va susţine joi, 12 noiembrie, de la ora 20:30, un concert la Hollywood on The Queensway, Toronto, cu prilejul împlinirii a 20 de ani de la căderea comunismului în Europa de Est.

Citit 1466 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.