Copiii Galaţiului au făcut spectacol la Next Star (VIDEO)

Copiii Galaţiului au făcut spectacol la Next Star (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Veselie, originalitate, ritm, energie şi emoţie, dar mai presus de toate, talent, asta au adus pe scena ultimei ediţii „Next Star”, Denisa Antohi (DenisS), trupa Aqua Boys şi Adina Lavinia Bostan din Galaţi.

Cea de-a zecea ediţie a emisiunii Next Star – ultima dinaintea finalei de popularitate şi a Marii Finale, a fost una de nota zece datorită copiilor gălăţeni care au făcut spectacol pe cinste.

Denisa Antohi - DenisS, pe numele de scenă – a adus veselia şi buna dispoziţie în platou. Adolescenta, care activează în cadrul „Estrada Studio”, fiind eleva artistei Andreea Ignat, a povestit că la petrecerile cu prietenele ei se amuză inspirând din baloane cu heliu, pentru ca mai apoi să cânte ori să vorbească. Membrii juriului, Pepe, Lidia Buble şi Dorian Popa au ţinut să încerce şi ei o asemenea distracţie. Pentru concurs, DenisS a venit cu un număr muzical inedit: a interpretat “Daddy Cool”, unul dintre hit-urile trupei Boney M, în timp ce mânuia un mecanism care dădea impresia că pe scenă, lângă ea, se mai află doi colegi. Deşi a fost solicitant, DenisS s-a descurcat de minune, oferind un show complet! Iar momentul său a fost gustat şi aplaudat de public şi de juriu.

O explozie de culoare şi energie, asta au provocat, pe scena „Next Star”, puştii de la Aqua Boys, singura trupa de băieţi din cadrul Estradei Studio. Unul dintre "puiuţii dansatori", după cum îi alintă Andreea Ignat, avea mâna în ghips, în urma unei căzături cu skateboard-ul, dar tot a dansat alături de colegii lui pe un colaj Mtv comercial îmbinat cu elemente de hip hop, street dance şi dans modern. Cel mai gustat a fost finalul: puştii şi-au ridicat tricourile arătându-şi „pătrăţelele” de pe tricourile personalizate pe care le purtau pe dedesubt. În replică, Dorian Popa a ţinut să le arate pătrăţelele lui, pentru care a muncit şase ani în sala de fitness.

Spectacolul gălăţean nu ar fi fost complet fără interpretarea plină de sensibilitate a Adinei Bostan. Eleva profesoarei de canto Monica Măciuceanu, de la "VOCESchool music & dance", a interpretat o piesă extrem de dificilă pentru vârsta ei, ”Como Saprei”. ”Ai o voce extraordinară!”, i-a spus Dorian Popa, în vreme ce Lidia Buble a fost de aceeaşi părere „Ai o voce incomensurabilă, dar piesa a fost prea grea pentru tine”.

Denisa Antohi, trupa Aqua Boys şi Adina Bostan s-au calificat în finala serii, dar nu au ajuns, din păcate, şi în marea finală a Next Star, deşi ar fi meritat!

Citit 2707 ori Ultima modificare Marți, 21 August 2018 19:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.