Dubioasele cabinete de înfrumuseţare gălăţene

Dubioasele cabinete de înfrumuseţare gălăţene
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Precauţie maximă – în anumite saloane de înfrumuseţare din oraş, sterilizarea instrumentarului se face după ureche! *

Fără trusă de prim ajutor

Cel puţin aceasta este concluzia comisarilor Protecţiei Consumatorului Galaţi:

„Au fost constate deficienţe privind neprecizarea tuturor operaţiunilor ce caracterizează serviciul prestat sau lipsa din cabinet a trusei de prim ajutor.

În ceea ce priveşte procedura specifică de sterilizare – lipseau înregistrările privind sterilizarea referitoare la tipul de instrumentar sterilizat, data sterilizării, numele sau iniţiala persoanei care a sterilizat instrumentarul”, a detaliat Gina Stanciu, directoarea instituţiei.

Lipsă de igienă

De asemenea, cabinetele locale nu stăteau prea bine nici la igiena ustensilelor utilizate în salon – adică forfecuţele folosite pentru manichiură aveau zone acoperite cu pete de rugină, iar briciul de călcie neigienizat era aşezat în sterilizator.

Nu se foloseau pelerine de unică folosinţă pentru consumator sau erau folosite vopseluri de păr, creme autobronzante sau oje cu termenul de valabilitate depăşit.

Comisarii Protecţiei Consumatorului au dat patru amenzi, în valoare totală de 10.000 lei, iar pe mine – şi cred că pe multe gălăţence – au reuşit să ne bage în sperieţi.

pnl3
Citit 1182 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.