Cine a semnat proiectul de hotărâre privind demiterea viceprimarului Picu Roman

Cine a semnat proiectul de hotărâre privind demiterea viceprimarului Picu Roman

Sonia Baciu
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)
7 comentarii

Zece consilieri locali ai municipiului Galaţi au semnat, în calitate de iniţiatori, proiectul de hotărâre privind eliberarea din funcţia de viceprimar a lui Picu Apostol Roman. Este vorba despre cei şapte consilieri PNL - Ion Cordoneanu, Claudiu Iacob, Laurenţiu Ichim, Angela Ivan, Paul Găvănescu, Onuţ Atanasiu şi Şerban Alexandru, cărora li se adaugă cele două consiliere PMP - Oana Iurescu şi Nicoleta Badiu, şi independenta Simona Vreme.
Iniţiativa a fost înregistrată oficial pe în dimineaţa zilei de 23 octombrie 2018, şi se doreşte ca ea să intre în dezbatere şi aprobare la şedinţa ordinară de joi, 25 octombrie, a Consiliului Local.
Aşa cum aţi mai putut citi în ziarul „Viaţa liberă”, sub sloganul "Fără incompetenţi în funcţii publice!", cei şapte consilieri locali liberali au fost mandataţi de organizaţia municipală a PNL Galaţi să iniţieze demersurile necesare pentru demiterea din funcţia de viceprimar al municipiului Galaţi a lui Picu Apostol Roman. Motivul? Declaraţiile făcute de Picu Roman pentru documentarul "Inspectorul Pro" şi difuzate la o oră de maximă audienţă în cadrul Ştirilor ProTv din 15 octombrie 2018, care, în opinia liberalilor, "au avut rolul de a leza demnitatea oricărui gălăţean precum şi de a aduce grave prejudicii de imagine comunităţii, administraţiei şi demnităţii publice pe care acesta le reprezintă". Aşa cum aţi putut afla din "Viaţa liberă", Picu Roman a spus că turismul se bazează un cocktail din trei ingrediente, "sex, droguri şi cazinouri", şi a concluzionat: "Cine nu vrea să înţeleagă că trecând prin bucata asta de Dunăre este o bucată de îndumnezeire şi merg spre alte zone e treaba lor!".
Iniţiatorii demiterii lui Picu Roman din funcţia de viceprimar fac apel către toţi factorii decidenţi să susţină acest demers.

Citit 5968 ori Ultima modificare Vineri, 26 Octombrie 2018 00:40

7 comentarii

 • postat de Sabrina Joi, 25 Octombrie 2018 12:31 82.137.14.*** Link la comentariu
  3
  4

  Din 10 Negri mititei la anul vor mai rămâne 2-3 USR să trăiască România să înflorească Nu fiți supărați băieți din PNL dar când voi combateți Vicele colegii Brăileni aplică indicațiile prețioase ale Viceprimarului de GALAȚI Să va mai zic ceva CLĂDIREA RETROCEDATĂ A PRIMĂRIEI GALAȚI Înainte de 1944 a avut FELINAR ROȘU LA INTRAREA PRINCIPALĂ SI ERA IN CENTRUL CENTRULUI Ați înțeles CEVA RUSINOSILOR AM AVUT PRIMARIA IN CAZINOUL-BORDEL ( FITI PATRIOȚI PĂSTRAȚI VĂ FETELE ACASĂ Ați auzit de Comuna CANADA au LIBERALIZAT MARIJUANA MEDICINALA SĂ TRATEAZĂ TOTI CU O BUCURIE DE AU RĂMAS FĂRĂ OBIECTUL DISTACTIEI Combateți Vicele că să RADA TOT GLOBUL DE VOI Poate așa o să CÂȘTIGAȚI ALEGERILE peste un secol

  Raportează
 • postat de Akbar Miercuri, 24 Octombrie 2018 10:52 81.12.148.*** Link la comentariu
  2
  8

  Sabrina, ai nota 4. Sau esti postac PSD, caz in care esti iertata.

  Raportează
 • postat de Maria Miercuri, 24 Octombrie 2018 10:51 81.12.149.*** Link la comentariu
  2
  8

  Daca Consilierii nostri Locali au onoare si demnitate şi nu mai vor să li se spună că fac parte din cel mai INCOMPETENT C.L. din toate timpurile de la Galati, vor vota în secret această DEMITERE şi vom scăpa astfel de fiecare dată de toţi măscăricii şi circarii din politica românească!
  Dacă nu vor înţelege acest lucru, atunci o să-şi asume toate injuriile şi calificativele la adresa lor, făcăndu-se de răs atât în faţa cetăţenilor care i-au ales cât şi în faţa întregii ţări, a europei, dar şi a familiei lor şi a urmaşilor săi!

  Raportează
 • postat de ady Miercuri, 24 Octombrie 2018 08:55 5.2.205.*** Link la comentariu
  2
  8

  @Sabrina - sa inteleg ca tu traiesti din sex si droguri? :)
  Treaba ta, dar noi nu vrem sa traim ca tine si ca tovarasul Picu Roman.

  Raportează
 • postat de Sabrina Miercuri, 24 Octombrie 2018 07:31 82.137.14.*** Link la comentariu
  6
  5

  Ați făcut opoziție cu mine Dar asta este ISTORIA PARTIDUL VOSTRU A FACUT MAI MULTE CRIME DECAT COMUNIȘTII VREȚI să-l dat. Jos pe viceprimar păi Galațiul a fost Port de când e lumea Și toată lumea trăia din SEX DROGURI SI CAZINOURI SI ACUM ESTE LA FEL Sau voi LIBERALII sunteți mai CATOLICI DECÂT PAPA Vreți să-i LUAȚI LOCUL CÂȘTIGAȚI ALEGERILE Sau vă e rușine că NU CÂȘTIGAȚI Cel mai deștept la voi este Președintele O să vă tragă țeapă la Europarlamentare se pune in Capul Listei cu un prieten intim dinPD și ADIO MĂ VA PUPAT (Eu nu pot pentru că dacă aud cuvântul LIBERAL ÎMI VINE SĂ VĂ ARĂT CEVA SI E PĂCAT DE EFORT)

  Raportează
 • postat de IC Miercuri, 24 Octombrie 2018 05:21 86.124.201.*** Link la comentariu
  0
  7

  @ Sabrina , in Monaco drogurile si bordelurile sunt interzise , la fel si recrutarea ,plasarea sau agatarea de partenere/parteneri ,sexul nu-i pedepsit daca clientul are marfa lui ( poate o vedeta din Romania pe care o intretine acolo sau o plimba cu el ........, o prietena mai veche sau mai noua etc ) .In definitiv ,cine viziteaza Monaco o face pentru superba zona si oras si nu pentru ceea ce cred multi .Pe Dunare , cu vasele de croaziera ,vin in general persoane de varsta a treia, mai precis pensionarii din tarile unde pensia-i pensie ,cu venituri mai modeste ( aia cu bani se duc la Monaco de ex)asa ca nu prea cred ca sunt multi potenti si dispusi la cele trei tentatii marca Picu.Rolul unui conducator din administratia orasului este sa-l faca cat mai functional pentru locuitori si cat mai atractiv pentru turisti iar cand o arata macar 10-20% ca sperbul Monaco ,vin turistii si fara curve .....

  Raportează
 • postat de Sabrina Marți, 23 Octombrie 2018 21:19 82.137.14.*** Link la comentariu
  43
  8

  Băi Tovarășilor Liberali s-au liberi schimbisti mergeți la Monaco o să vedeți că ăia din astă trăiesc SEX DROGURI SI CAZINOURI VOI ATI RAMAS CA IN 1907 CÂND ÎMPUȘCAȚI ȚĂRANI CARE MUREAU DE FOAME ȘI AVEAU SCORBUT DE LA MĂLAI MUCEGAIT

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.