Cine a semnat proiectul de hotărâre privind demiterea viceprimarului Picu Roman
Foto: Sonia Baciu

Cine a semnat proiectul de hotărâre privind demiterea viceprimarului Picu Roman
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Zece consilieri locali ai municipiului Galaţi au semnat, în calitate de iniţiatori, proiectul de hotărâre privind eliberarea din funcţia de viceprimar a lui Picu Apostol Roman. Este vorba despre cei şapte consilieri PNL - Ion Cordoneanu, Claudiu Iacob, Laurenţiu Ichim, Angela Ivan, Paul Găvănescu, Onuţ Atanasiu şi Şerban Alexandru, cărora li se adaugă cele două consiliere PMP - Oana Iurescu şi Nicoleta Badiu, şi independenta Simona Vreme.

Iniţiativa a fost înregistrată oficial pe în dimineaţa zilei de 23 octombrie 2018, şi se doreşte ca ea să intre în dezbatere şi aprobare la şedinţa ordinară de joi, 25 octombrie, a Consiliului Local.

Aşa cum aţi mai putut citi în ziarul „Viaţa liberă”, sub sloganul "Fără incompetenţi în funcţii publice!", cei şapte consilieri locali liberali au fost mandataţi de organizaţia municipală a PNL Galaţi să iniţieze demersurile necesare pentru demiterea din funcţia de viceprimar al municipiului Galaţi a lui Picu Apostol Roman. Motivul? Declaraţiile făcute de Picu Roman pentru documentarul "Inspectorul Pro" şi difuzate la o oră de maximă audienţă în cadrul Ştirilor ProTv din 15 octombrie 2018, care, în opinia liberalilor, "au avut rolul de a leza demnitatea oricărui gălăţean precum şi de a aduce grave prejudicii de imagine comunităţii, administraţiei şi demnităţii publice pe care acesta le reprezintă". Aşa cum aţi putut afla din "Viaţa liberă", Picu Roman a spus că turismul se bazează un cocktail din trei ingrediente, "sex, droguri şi cazinouri", şi a concluzionat: "Cine nu vrea să înţeleagă că trecând prin bucata asta de Dunăre este o bucată de îndumnezeire şi merg spre alte zone e treaba lor!".

Iniţiatorii demiterii lui Picu Roman din funcţia de viceprimar fac apel către toţi factorii decidenţi să susţină acest demers.

Citit 7771 ori Ultima modificare Vineri, 26 Octombrie 2018 00:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.