Victimele de la Colectiv, comemorate la Galați 

Victimele de la Colectiv, comemorate la Galați 
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Câteva zeci de tineri au participat, marți după-amiază, la o slujbă de pomenire susținută de trei preoți în memoria celor 65 de persoane decedate în urma incendiului din Clubul Colectiv. Tinerii, marea lor majoritate membri ai Ligii Strudenților din Galați, au venit pentru a aprinde o lumânare în fața Menumentului Eroilor de pe esplanada din fața Prefecturii. Aceștia și-au arătat nemulțumirea față de faptul că nu s-a schimbat nimic, deși au trecut trei ani de la moartea tinerilor în clubul bucureștean.

”După trei ani, aceleași probleme rămase nerezolvate. Se pare ca unora nu le pasă de oamenii care au murit. Pot să moară în fecare zi alți oameni, aceleași condiții în spitale, poate chiar mai rău, nu mai avem bancă de piele pentru oamenii care au probleme cu arsurile. Nu vedem nicio schimbare în infrastructura medicală. Chiar dacă nimic nu poate compensa moartea acelor tineri, măcar dacă decidenții ar fi înțeles că trebuie făcut ceva ca asta să nu se mai repete, ar fi fost un pas înainte “, ne-a spus Ionuț Dumitrașcu, fost președinte al Ligii Studenților Galați. 

”Liga Studenților din Galați a participat la comemorarea celor 65 de tineri care au decedat în incendiul de la Colectiv. Au fost tentative de a reglementa mult mai bine siguranța în cluburi, dar lucrurile nu s-au schimbat”, ne-a mărturisit Sergiu Podlev, președintele Ligii studenților Galați.

Citit 1811 ori Ultima modificare Marți, 30 Octombrie 2018 21:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.