Accident grav pe DN24D. O persoană și-a pierdut viața, alte două fiind rănite
Foto: GSG

Accident grav pe DN24D. O persoană și-a pierdut viața, alte două fiind rănite
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Grav accident de circulație pe Drumul Național 24D, între Cuca și Băleni. Accidentul, soldat cu decesul unei persoane, a fost provocat de un tânăr de 22 de ani, care era sub influența băuturilor alcoolice. Se pare că șoferul de 22 de ani, care se afla la volanul unui autoturism marca Dacia Solenza, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe contrasens, unde a lovit un autoturim marca Audi, condus de o femeie.

”Un conducător auto, în vârstă de 22 de ani, care circula dinspre Cuca spre Băleni, a pătruns pe contrasens, unde a lovit un autoturism care circula regulamentar. În urma impactului, un pasager din autoturismul Dacia Solenza a decedat. De asemenea, ambii șoferi au fost răniți. Tânărul de 22 de ani a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind 0,21 mg/l alcool pur în aerul expirat”, ne-a declarat cms. șef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

La fața locului, au fost solicitate mai multe echipaje medicale și a fost solicitat, în sprijin, și elicopterul SMURD. ”Am fost solicitați să intervenim la un accident rutier soldat cu mai multe victime. Este vorba despre o femeie de 51 de ani, care avea mai multe traumatisme și o contuzie de coloană toracică lombară, un tânăr de 22 de ani, cu traumatisme de membru inferior și contuzii, dar și de un bărbat de aproximativ 50 de ani, din ce am înțeles, pasagerul din dreapta a suferit multiple traumatisme din cauza cărora a intrat în stop cardio-respirator. S-au început imediat manevrele de resuscitare, dar acestea au rămas fără răspuns, fiind declarat decesul”, ne-a declarat dr. Mihai Polinschi, directorul Serviciului Județean de Ambulanță Galați.

Polițiștii au deschis dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere și vătămare corporală din culpă.

Citit 8911 ori Ultima modificare Luni, 12 Noiembrie 2018 00:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.