APEL UMANITAR | O gălăţeancă are nevoie de sprijin pentru a se opera de cancer

APEL UMANITAR | O gălăţeancă are nevoie de sprijin pentru a se opera de cancer
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

E trist ca în vremurile grele în care trăim, când salariile abia asigură strictul necesar, să te mai şi îmbolnăveşti, iar viaţa ta să atârne de o sumă de bani. Parcă necazul e ceva mai mic atunci când eşti singur, dar el se dublează atunci când de viaţa ta depinde şi viaţa copilului pe care trebuie să-l creşti.

Iudita Nedu este o gălăţeancă de 49 de ani care a fost diagnosticată anul acesta cu o formă agresivă de cancer la sânul stâng. Ea urmează să fie operată luna aceasta la Cluj, pentru că acolo i s-au dat cele mai multe şanse de supravieţuire. Chiar dacă intervenţia este gratuită, ea va trebui să rămână timp de o lună cazată la Cluj, pentru a participa la şedinţe de radioterapie şi pentru a fi supravegheată medical corespunzător.

Banii s-au tot dus pe analize şi pe alte drumuri şi pe cazarea la Cluj, pentru că înainte de operaţie, femeia a  fost nevoită să facă chimioterapie. "Nu pentru mine mă zbat. Am o fată de 14 ani. Pe mine m-au tot întrebat medicii pe unde m-am dus dacă am avut astfel de cazuri în familie. Dar n-am ştiut ce să le spun, pentru că eu am fost înfiată. Nu mi-am cunoscut niciodată mama adevărată. Cea care m-a crescut s-a prăpădit şi ea săraca, de cancer, dar nu are legătură cu mine. Parcă nu aş vrea ca fiica mea să crească singură, tocmai acum, la o vârstă atât de dificilă şi capricioasă. Sunt hotărâtă să lupt pentru ea", ne spune Iudita Nedu.

Pentru a o putea ajuta, au fost deschise trei conturi pe numele ei, Iudita Nedu, la Banca Comercială Română:

RO73RNCB0706032254180036 - pentru lire sterline

RO87RNCB014103225418000 - pentru euro

RO48RNCB0318032254180001 - pentru lei

Suma de care are nevoie nu este mare, dar este indispensabilă şi ar ajuta-o mult să se simtă în siguranţă, acum când pământul pare că-i fuge de sub picioare.

Citit 21768 ori Ultima modificare Duminică, 25 Iunie 2023 06:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.