Evaluaţi acest articol
(15 voturi)
1 comentariu

E trist ca în vremurile grele în care trăim, când salariile abia asigură strictul necesar, să te mai şi îmbolnăveşti, iar viaţa ta să atârne de o sumă de bani. Parcă necazul e ceva mai mic atunci când eşti singur, dar el se dublează atunci când de viaţa ta depinde şi viaţa copilului pe care trebuie să-l creşti.

Iudita Nedu este o gălăţeancă de 49 de ani care a fost diagnosticată anul acesta cu o formă agresivă de cancer la sânul stâng. Ea urmează să fie operată luna aceasta la Cluj, pentru că acolo i s-au dat cele mai multe şanse de supravieţuire. Chiar dacă intervenţia este gratuită, ea va trebui să rămână timp de o lună cazată la Cluj, pentru a participa la şedinţe de radioterapie şi pentru a fi supravegheată medical corespunzător.

Banii s-au tot dus pe analize şi pe alte drumuri şi pe cazarea la Cluj, pentru că înainte de operaţie, femeia a  fost nevoită să facă chimioterapie. "Nu pentru mine mă zbat. Am o fată de 14 ani. Pe mine m-au tot întrebat medicii pe unde m-am dus dacă am avut astfel de cazuri în familie. Dar n-am ştiut ce să le spun, pentru că eu am fost înfiată. Nu mi-am cunoscut niciodată mama adevărată. Cea care m-a crescut s-a prăpădit şi ea săraca, de cancer, dar nu are legătură cu mine. Parcă nu aş vrea ca fiica mea să crească singură, tocmai acum, la o vârstă atât de dificilă şi capricioasă. Sunt hotărâtă să lupt pentru ea", ne spune Iudita Nedu.

Pentru a o putea ajuta, au fost deschise trei conturi pe numele ei, Iudita Nedu, la Banca Comercială Română:

RO73RNCB0706032254180036 - pentru lire sterline
RO87RNCB014103225418000 - pentru euro
RO48RNCB0318032254180001 - pentru lei

Suma de care are nevoie nu este mare, dar este indispensabilă şi ar ajuta-o mult să se simtă în siguranţă, acum când pământul pare că-i fuge de sub picioare.

Citit 14289 ori Ultima modificare Joi, 15 Noiembrie 2018 01:11

1 comentariu

  • postat de v.t. Sâmbătă, 24 Noiembrie 2018 18:15 89.137.137.*** Link la comentariu
    0
    1

    Va rog sa ajutati aceasta femeie care e la greu. Fiecare banut conteaza sau un patron din Cluj sa ii ofere cazare la hotel si mancare.

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro