Virusul A(H1N1) dă târcoale şi la Inspectoratul Şcolar

Virusul A(H1N1) dă târcoale şi la Inspectoratul Şcolar
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* În afara Grupului Şcolar de Marină (FOTO), în nicio unitate şcolară nu se mai suspendă cursurile * FSLI cere vaccinarea profesorilor *

În cursul zilei de marţi nu se depistase, până seara, niciun alt nou caz de gripă porcină, deşi cercul suspecţilor devine din ce în ce mai mare.

„Avem carantină la «Marină», s-au închis internatul şi şcoala. La «Racoviţă» şi la CNVA s-a închis câte o clasă, iar la Economic sunt două clase închise. Astăzi, nu avem cazuri noi, deşi sunt destui suspecţi. Inclusiv ISJ-ul intră în cercul suspecţilor, pentru că mama copilului îmbolnăvit cu gripă de la CNVA este colegă cu noi”, ne-a spus inspectorul general-adjunct Onuţ Atanasiu.

Acesta ne-a informat că în continuare se fac dezinfecţii în şcoli şi triaje la venirea elevilor la cursuri: „Este un fenomen pe care nu-l mai putem controla. Suspecţii nu sunt opriţi să vină la şcoală. Ei pot fi o sursă de îmbolnăvire pentru ceilalţi”, a mai spus Onuţ Atanasiu. 

Pe site-ul Federaţiei Sindicatelor Libere din Învăţământ (www.fsli.ro) apăruse ieri un comunicat prin care sindicaliştii cereau includerea profesorilor în categoria persoanelor cu risc de a contracta boala şi solicitau vaccinarea lor.

Citit 1237 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.