Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

333 este numărul total al amenzilor aplicate de poliţiştii rutieri în ultimele şapte zile, pe şoselele din judeţ, cele mai multe ajungând în posesia conducătorilor auto. Campioni au fost tot cei care au depăşit regimul de viteză, 104 încasând amenzi din acest motiv. Aceştia au fost urmaţi de 57 de pietoni care au scurtat drumul, traversând neregulamentar. 44 de şoferi au fost amendaţi pentru că nu purtau centurile de siguranţă, cinci pentru că nu au acordat prioritate, iar 19 pentru că nu aveau actele la ei. În şase rânduri, poliţiştii i-au sancţionat pe cei prinşi folosind telefoanele mobile în timpul condusului, iar câte cinci amenzi le-au fost date celor care nu au oprit la STOP şi, respectiv, au intrat pe interzis. Valoarea totală a amenzilor aplicate depăşeşte suma de 117.000 de lei, 28 de şoferi pierzându-şi temporar, drept sancţiune complementară, permisele de conducere. Doi conducători auto au fost puşi sub acuzare pentru că au şofat sub influenţa alcoolului şi unul pentru că deţinea doar un permis american, fără a avea documentul internaţional care să îi permită că conducă în străinătate. Acestora li se adaugă doi şoferi, unul de 47 de ani, din Folteşti, şi unul de 18 ani, din Galaţi, prinşi în trafic de poliţiştii de la secţii în timp ce conduceau fără permise.

Citit 723 ori Ultima modificare Joi, 06 Decembrie 2018 02:40

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro