Copilul-minune al Galaţiului. Ioana Bulgaru, finalistă la X Factor (Foto şi Video)

Copilul-minune al Galaţiului. Ioana Bulgaru, finalistă la X Factor (Foto şi Video)
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

"Hai, Ioana, cu finala!". Aşa i-au strigat într-un glas, încă de când s-a calificat în galele live ale "X Factor", colegii şi prietenii de la VOCESchool Music&Dance şi profesoara de canto Monica Măciuceanu. Iar Ioana Bulgaru i-a ascultat şi a cucerit publicul! Graţie voturilor primite, Ioana Bulgaru, elevă în clasa a IX-a la Liceul de Arte "Dimitrie Cuclin" din Galaţi, a devenit cea mai tânără finalistă din istoria "X Factor". Din păcate, cealaltă gălăţeancă semifinalistă, Cristina Vasopol, nu s-a calificat în finală.

Luptă strânsă, duminică seara, în semifinala "X Factor", transmisă în direct de Antena 1. Dintre cei opt concurenţi care au urcat pe scenă, doar patru au reuşit să treacă de cele două runde eliminatorii de voturi ale publicului şi să ajungă în marea finală. Duminică seara, de la ora 20,00, la Antena 1, Ioana Bulgaru, singura gălăţeancă finalistă, va lupta cu Bella Santiago, Doiniţa Ioniţă şi Cristian Moldovan pentru trofeul "X Factor" şi premiul în valoare de 100.000 de euro.

Bombă de energie şi de farmec

"Copilul-minune al actualei ediţii X Factor!", aşa a numit-o, pe bună dreptate, Antena 1 pe gălăţeanca Ioana Bulgaru, căreia i-a revenit dificila misiune de a deschide semifinala. Şi a făcut-o fabulos, cu excentrica piesă "Toy", cu care Netta a câştigat anul acesta Eurovisionul. Ioana a umplut scena cântând şi dansând, iar Carla’s Dreams a sintetizat perfect momentul ei artistic: "Ai ceva incredibil! Nici măcar artiştii mari nu au explozia ta. Eşti minunată!". Nu e de mirare că Ioana a trecut cu brio de prima etapă eliminatorie a semifinalei.

"Ioana e un mic uragan! Are o personalitate senzaţională! Ea aduce cu ea o lume! O să o urmăriţi cântând o piesă pe care o ştie ţară întreagă, în stilul Ioana Bulgaru", a prezentat-o mentorul ei, Ştefan Bănică. Şi Ioana a făcut senzaţie cu piesa "Ţărăncuţă, ţărăncuţă", aşa cum n-a mai cântat-o nimeni niciodată!

Motiv pentru care a convins publicul că trebuie să fie în finală.

"Nu m-aş sătura de vocea ta"

"Te-aş asculta toată ziua şi nu m-aş sătura de vocea ta! Eşti una dintre cele mai mari voci din acest concurs, dar e important să crezi şi tu asta", aşa i-a spus Delia gălăţencei Cristina Vasopol, căreia i-a fost mentor. Profesoară de canto şi artistă a Teatrului Naţional de Operă şi Operetă "Nae Leonard" din Galaţi, Cristina Vasopol a interpretat piesa "I'm every woman", de la Jessie J.

A primit voturile necesare pentru a se califica în etapa a doua a semifinalei, unde a cântat piesa lui Tudor Gheorghe "Au înnebunit salcâmii", într-un stil propriu, exploziv şi rock.

Din păcate, în ciuda momentului excepţional, Cristina Vasopol nu a primit îndeajuns de multe voturi pentru a se califica în finală. "Sunt fericită că am ajuns până aici şi le urez mult-mult succes colegilor mei care merg mai departe. Eu nu am arătat tot ce puteam! Îmi pare rău că nu am putut să-i fac cadoul soţului meu calificarea în finală, dar sunt onorată că v-am cunoscut. Mulţumesc, Antena 1, mulţumesc pentru încredere şi pentru că aţi fost extraordinari cu mine şi o să-mi lipsiţi! Voi continua să cânt, normal, şi abia aştept să mă întorc acasă, la şcoala de canto, la copiii mei", a spus Cristina Vasopol, cu ochii în lacrimi, mulţumind nu numai Deliei, ci şi fiecăruia dintre membrii juriului, în special lui Horia Brenciu, care a asemănat-o cu celebra Inna.

Trebuie spus că, duminică seara, invitată pe scena Antenei 1 a fost o altă voce senzaţională, îndrumată tot la Liceul "Dimitrie Cuclin" din Galaţi - Alexandra Crişan, fostă finalistă "X Factor" în anul 2014, în echipa lui Ştefan Bănică, din care acum face parte Ioana Bulgaru. Duminica viitoare, 23 decembrie, de la ora 20,00, la Antena 1, în marea finală "X Factor", Ioana Bulgaru are nevoie de voturile tuturor.

Foto: Antena 1

Citit 4982 ori Ultima modificare Luni, 17 Decembrie 2018 14:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.