Ioana Bulgaru și Cristina Vasopol au nevoie de voturile noastre în semifinala X Factor

Ioana Bulgaru și Cristina Vasopol au nevoie de voturile noastre în semifinala X Factor
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Ioana Bulgaru și Cristina Vasopol, singurele gălățence rămase în competiția pentru trofeul X Factor, au nevoie, duminică seara, de la ora 20,00, de voturile tuturor celor care iubesc muzica bună și vocile adevărate. Pentru a ajunge în marea finală X Factor, le puteți susține trimițând SMS cu textul "Ioana", respectiv, "Cristina", la numărul 1313, pe parcursul melodiilor interpretate în cea de-a doua gală live transmisă în direct de Antena 1, și, desigur, după anunţul "Start vot!".

În acest sezon al concursului care înseamnă mai mult decât voce, naturalețea, inocența și jocul poartă un nume: Ioana Bulgaru, cea mai tânără concurentă din istoria X Factor. Are doar 14 ani, învaţă în clasa a IX-a la Liceul de Artă „Dimitrie Cuclin” din Galaţi şi, de opt ani, este eleva profesoarei de canto Monica Măciuceanu, la VOCESchool Music&Dance.

Artistă a Teatrului Național de Operă și Operetă "Nae Leonard" din Galați și profesoară de canto, Cristina Vasopol are de partea ei experiența, profesionalismul și ambiția de a străluci pe scenă, grație unei voci cu adevărat speciale.  

Fiecare dintre ele merită voturile voastre în semifinala X Factor.

 

Citit 3351 ori Ultima modificare Sâmbătă, 15 Decembrie 2018 13:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.