Bărbăţia nu stă în bile

Bărbăţia nu stă în bile
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* „Tot înainte, cu capul sus”, sfătuieşte purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi, dr. Nicolae Bacalbaşa *

Un bărbat de 35 de ani din Independenţa s-a supărat foc, duminică seara, pe o amplificare a bărbăţiei pe care şi-o aplicase de unul singur, în urmă cu aproape 20 de ani.

Atunci îşi introdusese, la nivelul penisului, cinci bile mici. Deşi susţine că nu-l incomodau, aseară s-a hotărât să scape de ele. N-a făcut-o cum trebuia, aşa că a ajuns la Urgenţe.

„Le aveam din anii `90”

De pe patul de spital, bărbatul a povestit presei întreaga păţanie. „Am încercat să le scot singur, pe toate cinci. Şi le-am scos. Nu eram acasă, eram pe o stradă”.

„Am făcut înţepături şi le-am scos, doar că a început să-mi curgă mult sânge. Iar mama şi frate-meu m-au adus aici, la spital. Le aveam de prin anii `90. Am fost şi închis, patru ani şi două luni, pentru furt şi violare de domiciliu. Am ieşit acum doi ani” îşi aminteşte omul. 

Risc asumat

„În secţia de Urologie se află un bărbat tânăr care şi-a îmbunătăţit penisul prin adăugare de bile. Că rulmentul permite o mai bună rotaţie. Ieşind din puşcărie, a considerat că rotaţiile excesive îi sunt inutile, s-a operat singur, provocându-şi nişte răni pentru care a ajuns la spital”.

„Practicile sexuale solitare există şi sunt, până la urmă, un lucru relativ bun. Practicile sexuale chirurgicale solitare, în lipsa calificării, riscă să te bage în spital”, a apreciat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi, dr. Nicolae Bacalbaşa.

Citit 1626 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.