Cabinetul de proctologie de la Spitalul CFR, o premieră pentru Galaţi. HemoTreat H, costuri zero pentru pacienţii asiguraţi

Cabinetul de proctologie de la Spitalul CFR, o premieră pentru Galaţi. HemoTreat H, costuri zero pentru pacienţii asiguraţi
Evaluaţi acest articol
(23 voturi)

Din prima zi a anului viitor, la policlinica Spitalului CFR Galaţi va funcţiona un cabinet de proctologie care va oferi servicii moderne pentru tratamentul hemoroizilor şi fisurilor anale, fără niciun cost. Singura condiţie este ca pacienţii să aibă asigurare medicală şi trimitere de la medicul de familie.

Cabinetul, aflat la etajul 2 al policlinicii Spitalului CFR, a fost înfiinţat graţie unei sponsorizări a companiei Global Treat, producătorul produselor HemoTreat H. El va fi funcţional începând cu 1 ianuarie 2019, iar avantajele de care beneficiază pacienţii săi reprezintă o premieră pentru Galaţi. Astfel, cabinetul va oferi aceleaşi servicii moderne de tratament al hemoroizilor şi fisurilor anale pe care le oferă şi centrele private din Galaţi, dar fără niciun cost pentru pacient. Singura condiţie este ca acesta să aibă asigurare medicală şi trimitere de la medicul de familie. La clinicile din Galaţi, costurile pentru o şedinţă de bandări hemoroizi variază între 2.200 şi 2.900 lei. La cabinetul de la Spitalul CFR, costul este ZERO. Pentru programări, apelaţi numărul de telefon 0747 27 31 01.

O boală care nu se rezolvă niciodată de la sine

Boala hemoroidală afectează până la 20% din populaţie şi este cauzată de lipsa activităţii fizice regulate, o dietă săracă în fibre, deshidratare şi factorul genetic. Are o evoluţie impredictibilă, îndelungată, cu puseuri de activare şi perioade de remisie, dar niciodată nu se rezolvă de la sine. Tratamentul chirurgical al hemoroizilor implică o recuperare îndelungată, costuri mai mari şi un disconfort prelungit. Iată de ce ligaturarea cu benzi elastice a hemoroizilor este o metodă frecvent aplicată, care nu presupune intervenţie chirurgicală, nici anestezie generală şi nici internarea în spital. Este o procedură minim invazivă, modernă, destinată hemoroizilor interni simptomatici care nu cedează tratamentului medicamentos antiinflamator aplicat local.

HemoTreat H, tratament eficient şi sigur

Tratamentul medical al hemoroizilor presupune aplicarea de creme şi supozitoare cu antiinflamator şi anestezic pentru ameliorarea durerii şi usturimii. La clinica de proctologie de la Spitalul CFR se foloseşte HemoTreat H, un unguent cu rezultate excelente, cu o toleranţă ridicată şi fără recidive. Produsul se comercializează în Europa şi Statele Unite ale Americii. HemoTreat H tonifiază peretele vascular, redându-i elasticitatea şi îmbunătăţind astfel circulaţia venoasă, ceea ce duce implicit la remisia hemoroizilor. Se adresează tuturor pacienţilor suferinzi de boală hemoroidală, în scop curativ sau de regresie către un stadiu inferior. HemoTreat H este disponibil sub formă de unguent, administrabil atât intern, cât şi extern, dar şi sub formă de supozitor. Se recomandă aplicarea de două ori pe zi, timp de 7-14 zile.

(P)

Citit 16722 ori Ultima modificare Vineri, 21 Decembrie 2018 16:09