ANM: Un val de aer cald va aduce particule de praf saharian. Cum va fi vremea, duminică, la Galați

ANM: Un val de aer cald va aduce particule de praf saharian. Cum va fi vremea, duminică, la Galați
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Vremea se încălzeşte semnificativ în următoarele zile, astfel că în vestul şi centrul ţării temperaturile vor ajunge și până la 17 grade Celsius. Aerul cald din Africa va aduce şi particule de praf saharian care, potrivit ANM, nu va avea efecte asupra ţării noaste.

“În partea de sud-est a continentului, inclusiv, în ţara noastră, circulaţia aerului se va face din partea sudică ceea ce va presupune un raport din ce în ce mai cald din nordul Africii, motiv pentru care temperaturile vor fi în creştere şi vom ajunge la o temperatură destul de caldă, mai ales în regiunile intracarpatice şi în sudul teritoriului. Cu temperaturi uşor mai scăzute, dar tot o vreme caldă ne aşteaptă în Moldova, Muntenia şi Oltenia, unde temperaturile ar putea fi influenţate de prezenţa norilor”, a declarat, pentru MEDIAFAX, meteorologul de serviciu în cadrul Admnistraţiei Naţionale de Meteorologie [CITEȘTE MAI MULTE]

Cum va fi vremea, duminică, la Galați

Potrivit meteorologilor, duminică, 3 februarie 2019, va fi înnorat. Temperatura va atinge valoarea maximă de 13 grade Celsius, iar pe timpul nopții, mercurul în termometre va coborî până la circa 4 grade Celsius. Sunt șanse de precipitații de circa 10 la sută. Vântul va atinge o viteză de până la 7 kilometri pe oră. Presiunea atmosferică va oscila în jurul valorii de 761 mm coloană de mercur, iar umiditatea nu va depăși valoarea de 92 la sută. (Informaţii preluate din surse online)

 

Citit 2445 ori Ultima modificare Sâmbătă, 02 Februarie 2019 18:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.