Băut, a făcut scandal și a spart ușa unui apartament

Băut, a făcut scandal și a spart ușa unui apartament
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)
Un tânăr de 26 de ani a fost dus la sediul Secției 3 Poliție, iar apoi la Spitalul de Psihiatrie, după ce a provocat un scandal într-un bloc din Galați. Tânărul, aflat sub influența băuturilor alcoolice, dar și a vaporilor de prenadez, a mers să îl caute pe tatăl său, care se refugiase, de trei zile, la un prieten, în vârstă de 70 de ani.
 
”Un bărbat din Galați, în vârstă de 52 de ani, a sesizat, prin Numărul Unic de Urgență 112, faptul că un tânăr a intrat în apartamentul vecinului Terente, în vârstă de 70 de ani, invalid și nedeplasabil, spărgându-i ușa de acces în locuință cât și ușa de la sufragerie”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Galați.
 
Se pare că tânărul era supărat că tatăl său, un bărbat în vârstă de 58 de ani, ajutat de prietenii săi, i-a furat mai multe bunuri din casă. Ajuns la ușa apartamentului în care se refugiase tatăl său, tânărul s-a supărat că nimeni nu i-a deschis ușa, motiv pentru care s-a împins de mai multe ori în ea, până a reușit să o spargă. După ce a pătruns în apartament, tânărul a spart și ușa de la sufragerie, cameră în care se aflau cei trei bărbați.
 
Bărbatul de 52 de ani, l-a lovit pe tânăr, cu o țeavă de pexal, în zona feței, în speranța că acesta se va calma.
 
În acest timp, bărbatul de 58 de ani, profitând de neatenția fiului, a fugit din apartamentul vecinului, fiind însă urmărit de acesta.
 
Între timp, un echipaj al Jandarmeriei a ajuns în fața blocului în care avusese loc scandalul, oamenii legii reușind să îl imobilizeze pe tânărul care devenise agitat și violent și cu ei.
 
”Jandarmii l-au condus la sediul secției de poliție unde au întocmit actele de sesizare, pe care le-au înaintat polițiștilor. Întrucât era destul de agitat și prezenta pericol pentru siguranța cetățenilor, jandarmii l-au condus la Spitalul de Psihiatrie din Galați unde medicul de gardă a dispus internarea”, se mai arată în comunicatul IJJ Galați.
 
Conform sursei citate, bătrânul în vârstă de 70 de ani a decis să depună plângere pentru a-și recupera paguba produsă de tânărul supărat.
Citit 2238 ori Ultima modificare Duminică, 03 Februarie 2019 17:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.