Pietoni accidentaţi pe trecere

Pietoni accidentaţi pe trecere

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Traversarea regulamentară nu este total lipsită de riscuri, mai ales când pietonii se reped pe treceri, făcând abstracţie de imposibilitatea şoferilor de a-i observa şi evita în ultimul moment. Un localnic de 42 de ani din Independenţa a simţit din plin pe propria piele ce înseamnă traversarea imprudentă pe trecere în momentul în care a vrut să treacă DN 25 printr-o zonă pe care a crezut-o sigură.

Omul nu s-a asigurat deloc când s-a avântat în fugă pe marcajul pietonal, fiind lovit de o maşină condusă de un şofer de 55 de ani, care nu a mai avut vreme să frâneze. Pietonul a suferit leziuni serioase şi a fost transportat la spital. Poliţiştii au stabilit că niciunul dintre cei doi implicaţi în eveniment nu consumase alcool şi au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Tot la spital a ajuns, câteva ore mai târziu, o femeie de 70 de ani, din Galaţi, lovită pe o trecere de pietoni de pe bulevardul Dunărea. Femeia a apărut în calea unei maşini, condusă de un gălăţean de 47 de ani, care nu i-ar fi acordat prioritate, spun poliţiştii. Pensionara a suferit leziuni serioase şi a rămas internată în spital. Rămâne ca poliţiştii să stabilească circumstanţele exacte în care a avut loc evenimentul.

Citit 1684 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Februarie 2019 17:29

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro