„Sunt internat la Neurochirurgie”

„Sunt internat la Neurochirurgie”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Rănit în accidentul în care a fost implicat şi directorul Teatrului Dramatic, Vasile O. declară că nu mergea cu viteză mare *

Vineri, la ora 11,00 un accident a făcut ca două jeepuri Hyundai să se facă zob pe strada Melchisedec Ştefănescu, colţ cu Traian. Într-o maşină se afla Vlad Vasiliu, directorul Teatrului Dramatic „Fani Tardini”, în cealaltă, gălăţeanul Vasile O.

„Şoferul nu a respectat indicatorul ˝Oprire˝”

După ce Vlad Vasiliu ne-a asigurat vineri că el a scăpat teafăr din evenimentul rutier, iată că ieri am fost contactaţi de cealaltă parte implicată: „Eu sunt acum în spital”, povesteşte victima accidentului de vineri (FOTO 2).

Subinspectorul Aurelian Ropotan, Poliţia Rutieră Galaţi, declara vineri: „Hyundai-ul condus de către Vlad V. (64 de ani) venea pe strada Melchisedec Ştefănescu, dinspre Domnească spre bulevardul Coşbuc”.

„Ajuns la intersecţia cu strada Traian, şoferul nu a respectat indicatorul ˝Oprire˝, intrând în intersecţie şi lovind un alt Hyundai, corect condus de Vasile O., de 36 de ani. În impact a fost uşor rănit Vasile O.”.

„Ambii şoferi sunt posesori ai permiselor de conducere categoria B din 1996. Amândoi au fost testaţi şi aveau alcoolemie zero”.

De la Neuro la Ortopedie

„Am fost adus la spital de ambulanţa SMURD: Nu am nici o pretenţie de la domnul Vasiliu, dar dumnealui nu a venit nici să mă vadă, nu îl cunosc”, a precizat şoferul rănit în accident.

„Nu mergeam cu viteză în momentul impactului, eram în spatele unei maşini-şcoală care dădea examen, cât putea să aibă o maşină-şcoală? 30-40-50 km/h? Atât aveam”.

„Acum am traumatism cranio-cerebral, fisuri de şold şi de umăr. Vineri am rămas în Neurochirurgie, urmând ca sâmbătă să fiu mutat la Ortopedie. Sâmbătă, asistenta mi-a venit cu bilet de externare, să merg acasă”.

„După ce am stat două ore acasă, mi s-a făcut rău şi m-am întors la spital. Am fost internat înapoi, la Neuro, medicii spunând că externarea anterioară va fi anulată. Acum sunt tot în spital. Îmi doresc să mă fac bine, sănătatea este cea mai importantă”.

Cercetările Poliţiei Rutiere sunt în curs de desfăşurare, urmând ca în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale, să fie dată şi soluţia legală.

Citit 2261 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.