Șef de post, condamnat la închisoare

Șef de post, condamnat la închisoare
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Mihai Daniel, fost șef de post la Fârțănești, s-a ales cu trei ani închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență. Asta după ce Curtea de Apel Galați a respins, ca nefondat, apelul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea și a inculpatului Mihai Daniel. Astfel, pedeapsa stabilită de judecătorii de Tribunalul Vrancea a rămas definitivă.

Fostul șef de la Postul de Poliție din Fârțănești a fost acuzat de trafic de influență după ce, pe 4 decembrie 2015, a primit de la un martor denunțător suma de 500 de euro (din totalul de 1.500 de euro pretinși), lăsându-l pe acesta să creadă că va interveni pe lângă un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor în vederea soluționării favorabile a unui dosar penal întocmit nașului de cununie al acestuia. Astfel, urmare a denunțului formulat, sub coordonarea procurorului de caz, a fost constituită echipa operativă care, în seara zilei de 4 decembrie 2015, a procedat la organizarea activității de prindere în flagrant a agentului de poliție Mihai Daniel, imediat după ce a primit suma de 500 euro.

Cazul a fost anchetat de lucrătorii de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Galați, sub coordonarea unui procuror.

Citit 2432 ori Ultima modificare Miercuri, 06 Martie 2019 00:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.