Smiley o vrea la Vocea României. O gălăţeancă de 15 ani a fost senzaţională la Românii au Talent (VIDEO)
Foto: Pro Tv

Smiley o vrea la Vocea României. O gălăţeancă de 15 ani a fost senzaţională la Românii au Talent (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

La doar 15 ani, gălăţeanca Alexandra Maria Căpitănescu a uimit juriul şi publicul la „Românii au Talent”, dovedind că s-a născut să fie pe scenă. Cucerit de momentul ei artistic, Smiley a uitat în ce emisiune se află şi a revendicat-o în echipa lui de la „Vocea României”.

„Îmi place foarte mult să cânt. Bunica mea a fost cea care m-a împins spre acest drum. Cu ea exersam în casă, făceam concerte, ea a fost persoana care m-a adus în această lume. Când aveam eu 10 ani bunica a decedat. A fost un moment greu. Sper să fie mândră de mine. Participarea la Românii au Talent este pentru ea. Să mă vadă de acolo, de sus, să mă audă, să-i arăt că dacă n-ar fi fost ea, probabil că n-aş fi fost pe scenă. Nu vreau să mă gândesc că trebuie să ajung în semifinală sau semifinală, vreau să intru pe scenă să mă simt ca un star!”, a mărturisit, în culisele emisiunii, Alexandra Maria Căpitănescu din Galaţi.

În clipa în care Alexandra a început să cânte, nici juriului, nici lui Smiley şi nici lui Pavel Bartoş nu le venea să creadă că are doar 15 ani. „Wow! Mamă! Aşa-mi place!

Nebunie, nebunie!”, au fost exclamaţiile lui Smiley. În clipa în care melodia s-a terminat, iar publicul o aplauda ridicat în picioare a venit pe scenă, a îmbrăţişat-o pe Alexandra, şi i-a urat: „Bine ai venit în echipa mea! Dar m-am întors deja! Am apăsat de zeci de ori pe buton! Ai fost senzaţională”, făcând aluzie la „Vocea României”.

„Bravo! Zici că s-a născut pe scenă!”, a spus, uimit, Pavel Bartoş.

„Rockul mă face să trăiesc!”, a spus gălăţeanca motivându-şi alegerea muzicală din repertoriul lui Janis Joplin.
Întrebată de Florin Călinescu ce vrea să facă mai departe, Alexandra i-a răspuns că ar vrea să urmeze conservatorul sau neurochirurgia.

„S-ar putea, până termini tu liceul să deschidă secţie de neurochirurgie la conservator ca să nu mai bateţi oraşul de colo-acolo. Să se unifice şapte-opt facultăţi pentru voi, că prea sunteţi multilateral dezvoltaţi”, a replicat Călinescu.

Cu patru Da-uri, Alexandra s-a calificat în etapa următoare la „Românii au Talent”, dar magia pe care a creat-o s-a risipit greu.
”Reușea să transmită cu toată ființa ei”, a spus, cucerit, Mihai Petre.

Emoţionată, Alexandra a mărturisit că aprecierile lui Smiley au fost foarte importante pentru ea: ”E preferatul meu de la Vocea României”. Trebuie spus că Alexandra este eleva profesoarei de canto Monica Măciuceanu.

Citit 8241 ori Ultima modificare Sâmbătă, 09 Martie 2019 10:45

1 comentariu

 • postat de Excelent talentul, excelentă piesa, excelentă interpretarea. Baftă mai departe !
  Duminică, 10 Martie 2019 09:21
  213.233.101.***
  Bine fetiță, ai talent, mișcare scenică dezinvoltă, excelent, voce este și piesa, foarte grea, excelentă, bine interpretată, Janis Joplin fiind o interpretă ''periculoasă'' prin unicitate, de care este greu să te apropi prin interpretare, cel puțin prin interpretare vocală, piesele muzicale a lui Joplin fiind de la inimă, la inimă, de la suflet, la suflet. Bravo, ai transmis pe scenă, ,,sentimentul'' Janis Joplin, excelent. Acum, mai departe, atenție la pisa aleasă, bucata muzicală, poate să te împingă înainte sau să te doboare, deci, atenție. Baftă !!!
  0
  2
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.