Smiley o vrea la Vocea României. O gălăţeancă de 15 ani a fost senzaţională la Românii au Talent (VIDEO)
Foto: Pro Tv

Smiley o vrea la Vocea României. O gălăţeancă de 15 ani a fost senzaţională la Românii au Talent (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

La doar 15 ani, gălăţeanca Alexandra Maria Căpitănescu a uimit juriul şi publicul la „Românii au Talent”, dovedind că s-a născut să fie pe scenă. Cucerit de momentul ei artistic, Smiley a uitat în ce emisiune se află şi a revendicat-o în echipa lui de la „Vocea României”.

„Îmi place foarte mult să cânt. Bunica mea a fost cea care m-a împins spre acest drum. Cu ea exersam în casă, făceam concerte, ea a fost persoana care m-a adus în această lume. Când aveam eu 10 ani bunica a decedat. A fost un moment greu. Sper să fie mândră de mine. Participarea la Românii au Talent este pentru ea. Să mă vadă de acolo, de sus, să mă audă, să-i arăt că dacă n-ar fi fost ea, probabil că n-aş fi fost pe scenă. Nu vreau să mă gândesc că trebuie să ajung în semifinală sau semifinală, vreau să intru pe scenă să mă simt ca un star!”, a mărturisit, în culisele emisiunii, Alexandra Maria Căpitănescu din Galaţi.

În clipa în care Alexandra a început să cânte, nici juriului, nici lui Smiley şi nici lui Pavel Bartoş nu le venea să creadă că are doar 15 ani. „Wow! Mamă! Aşa-mi place!

Nebunie, nebunie!”, au fost exclamaţiile lui Smiley. În clipa în care melodia s-a terminat, iar publicul o aplauda ridicat în picioare a venit pe scenă, a îmbrăţişat-o pe Alexandra, şi i-a urat: „Bine ai venit în echipa mea! Dar m-am întors deja! Am apăsat de zeci de ori pe buton! Ai fost senzaţională”, făcând aluzie la „Vocea României”.

„Bravo! Zici că s-a născut pe scenă!”, a spus, uimit, Pavel Bartoş.

„Rockul mă face să trăiesc!”, a spus gălăţeanca motivându-şi alegerea muzicală din repertoriul lui Janis Joplin.

Întrebată de Florin Călinescu ce vrea să facă mai departe, Alexandra i-a răspuns că ar vrea să urmeze conservatorul sau neurochirurgia.

„S-ar putea, până termini tu liceul să deschidă secţie de neurochirurgie la conservator ca să nu mai bateţi oraşul de colo-acolo. Să se unifice şapte-opt facultăţi pentru voi, că prea sunteţi multilateral dezvoltaţi”, a replicat Călinescu.

Cu patru Da-uri, Alexandra s-a calificat în etapa următoare la „Românii au Talent”, dar magia pe care a creat-o s-a risipit greu.

”Reușea să transmită cu toată ființa ei”, a spus, cucerit, Mihai Petre.

Emoţionată, Alexandra a mărturisit că aprecierile lui Smiley au fost foarte importante pentru ea: ”E preferatul meu de la Vocea României”. Trebuie spus că Alexandra este eleva profesoarei de canto Monica Măciuceanu.

Citit 8827 ori Ultima modificare Sâmbătă, 16 Decembrie 2023 10:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.