Brăileni şi gălăţeni au pus mână de la mână. 8.000 de lei pentru o profesoară grav bolnavă

Brăileni şi gălăţeni au pus mână de la mână. 8.000 de lei pentru o profesoară grav bolnavă
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Peste 300 de persoane, printre care mulţi copii, s-au strâns duminică, 24 martie, în Parcul Monument din Brăila pentru a da curs invitaţiei lansate de militarul gălăţean Laurenţiu Cobzaru la o alergare în scop caritabil.

Pentru sprijinul financiar şi nu numai al profesoarei de geografie Iuliana Ţigănuş, diagnosticată cu multiple metastaze care şi-ar putea găsi leac la o clinică din Turcia, brăileni şi gălăţeni au pus mână de la mână şi au donat, în urna adusă în parc, 7.916 lei, bani ce se vor contabiliza la suma de 150.000 de euro, necesară terapiei în străinătate.

Iuliana Ţigănuş se luptă cu cancerul de şapte ani, a trecut printr-o operaţie şi multiple şedinţe chinuitoare de chimioterapie şi radioterapie, totul pentru a trăi ca să îşi vadă fetiţa crescând. 

La organizarea evenimentului de duminică, alături de gălăţeanul Laurenţiu Cobzaru, a contribuit şi Costel Mazâlu, de la ISU Brăila, cel alături de care militarul nostru a alergat în semimaratonul de 260 de kilometri până la Bucureşti, pe 28 februarie, dar şi instituţii şi autorităţi locale din judeţul vecin, precum Primăria Municipiului Brăila, IPJ  prin  Serviciul Rutier, Jandarmeria, ISU, Poliţia Locală, Asociaţia „Magia Binelui” şi Asociaţia „Salvează o Inimă”. 

Persoanele care vor şi pot să o ajute pe Iuliana să strângă suma de 150.000 de euro care îi va permite să primească tratament de specialitate la Medipol Mega Hospital Complex din Turcia, o pot face în continuare, donând bani în contul RO72BRDE090SV09856420900.

Citit 2334 ori Ultima modificare Joi, 28 Martie 2019 17:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.