Dumitru Nicolae, fostul primar al Galaţiului, a decedat

Dumitru Nicolae, fostul primar al Galaţiului, a decedat
Evaluaţi acest articol
(45 voturi)

Doliu în PSD după ce fostul primar al Galaţiului, Dumitru Nicolae, a decedat. Dumitru Nicolae avea 79 de ani şi a fost internat de mai multe ori, în ultima perioadă, în spital, având mai multe afecţiuni cronice. Fostul edil al oraşului a decedat, vineri dimineaţă, acasă, în apartamentul pe care îl avea în cartierul Mazepa.

Cei care vor să îi aprindă o lumânare o pot face la Biserica „Trei Ierarhi”, acolo unde a fost depus trupul neînsufleţit al fostului primar. Înmormântarea va avea lor duminică, după slujba care se va oficia, la ora 13,00, la biserica din cartierul Mazepa.

Dumitru Nicolae a fost de profesie inginer energetician şi a ocupat, pe rând, posturile de director de uzină, director adjunct şi director general al Combinatului Siderurgic din Galaţi.

Originar din Hîrşova, judeţul Constanţa, Dumitru Nicolae a ajuns la Galaţi după înfiinţarea Combinatului. A intrat în politică abia în anul 1996, fiind, pentru o scurtă perioadă, consilier judeţean şi ulterior preşedinte al Consiliului Judeţului Galaţi.

În anul 2000, a fost ales de gălăţeni primar al oraşului Galaţi. A rămas în funcţia de edil-şef al urbei timp de 12 ani, fiind reales de gălăţeni în 2004 şi 2008, cumulând trei mandate de primar al oraşului.

În ediţia de luni, 1 aprilie 2019, a ziarului „Viaţa liberă” veţi putea citi ultimul interviu pe care ni l-a acordat Dumitru Nicolae, în calitate de primar al municipiului Galaţi, la finalul celui de-al treilea mandat.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Citit 13824 ori Ultima modificare Vineri, 29 Martie 2019 17:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.