S-a stins din viaţă primarul comunei Frumuşiţa

S-a stins din viaţă primarul comunei Frumuşiţa
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Comuna gălăţeană Frumuşiţa a rămas, de luni, 1 aprilie, fără primar. Ioan Nelu Munteanu, unul dintre primarii de cursă foarte lungă ai PSD din judeţul Galaţi, a decedat.

Dispariţia sa prematură este deplânsă de colegii de partid. Îndoliat, deputatul PSD Marius Mărgărit mărturiseşte într-o postare pe pagina sa publică de Facebook că „Nelu Munteanu lasă în urmă amintirea unui om vesel, inventiv şi profund dedicat comunităţii pe care a slujit-o”.

Trebuie spus că organizaţia judeţeană a PSD Galaţi este pentru a treia oară în doliu, după ce, în luna martie, i-a condus pe ultimul drum pe primarul comunei Rădeşti, Ioan Porumb, şi pe fostul primar al municipiului Galaţi, Dumitru Nicolae.

Dumnezeu să-i odihnească în pace!

Citit 14782 ori Ultima modificare Luni, 01 Aprilie 2019 17:22

2 comentarii

 • postat de Miriam
  Joi, 04 Aprilie 2019 23:21
  151.76.25.***
  Un Om în adevăratul sens al cuvântului
  Dumnezeu sa il ierte și condoleanțe familiei.
  0
  1
  Raportează
 • postat de primarul
  Marți, 02 Aprilie 2019 05:51
  89.120.24.***
  A murit un om nu un psd-ist. Dumnezeu sa-l ierte ! Noi ceilalti muritori la randul nostru sa avem decenta si smerenia cuvenita in aceste momente si potrivit zicalei sa aducem doar cuvinte de bine. Chiar acest om le merita cu prisosinta. A muncit pentru comunitatea Frumusita si a primit aprecieri meritate. Chiar daca vremelnic am facut parte din partide total diferite, nimic nu ne-a impiedicat sa fim buni colegi si sa ne sfatuim si ajutam pentru comunele noastre. Un gand pios si drum printre stele Nelule.
  0
  10
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.