Cu ce au fost dotate maşinile poliţiei

Cu ce au fost dotate maşinile poliţiei
Maşinile poliţiei au camere video
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Noile echipamente au fost montate pe maşini inscripţionate folosite de structurile de Ordine Publică şi Circulaţie, graţie unui proiect finanţat de Autoritatea Teritorială de Ordine Publică


35 de autospeciale ale Poliţiei Galaţi sunt, începând cu această lună, dotate cu camere video care vor înregistra activitatea poliţiştilor şi modul în care aceştia interacţionează cu cetăţenii.

Noile echipamente au fost montate pe maşini inscripţionate folosite de structurile de Ordine Publică şi Circulaţie, graţie unui proiect finanţat de Autoritatea Teritorială de Ordine Publică. Pe fiecare maşină sunt montate câte două camere de supraveghere cu carduri de memorie pentru stocarea imaginilor. Acestea vor avea rolul de a surprinde modul în care intervin poliţiştii şi nu în ultimul rând conduita acestora în timpul serviciului. Beneficiarul declarat ai noilor dotări este comunitatea gălăţeană, dar imaginile vor putea fi utilizate inclusiv ca probe în eventuale anchete care vizează activitatea poliştilor ori modul în care aceştia interacţionează cu cetăţenii, indiferent de calitatea acestora.

Citit 3114 ori Ultima modificare Luni, 15 Aprilie 2019 01:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.