Evaluaţi acest articol
(15 voturi)
3 comentarii

Un bărbat de 34 de ani şi patru minori sunt la un pas să ajungă în spatele gratiilor, după ce au fost identificaţi ca principali suspecţi au unei tâlhării comise la jumătatea lunii martie. Individul, alături de patru adolescenţi cu vârste de 15 şi respectiv 16 ani, ar fi atacat, pe stradă, un bărbat de 46 de ani, despre care ştiau că are bani asupra lui. L-au trântit la pământ, profitând de superioritatea numerică, şi l-au scotocit în buzunare, furându-i suma de 1.400 de lei. În iureşul atacului şi din cauza întunericului, victima nu a reuşit să reţină semnalmentele agresorilor, dar a mers totuşi la poliţie, unde a făcut plângere. Abia pe 8 aprilie, oamenii legii de la Secţia 4 au reuşit să dea de urma prezumtivilor autori, care au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă. Ei urmează să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru tâlhărie. Citit 2793 ori Ultima modificare Miercuri, 08 Mai 2019 17:56

3 comentarii

 • postat de marius Joi, 09 Mai 2019 22:49 5.13.253.*** Link la comentariu
  2
  11

  Lasa ca ii scapa flausatu. Mai are tupeu sa meargă prin tara, cand datorită lui e plina tara de hoti, violatori si tâlhari.

  Raportează
 • postat de Security city Joi, 09 Mai 2019 16:58 89.137.138.*** Link la comentariu
  2
  14

  Trebuie formate imediat patrule in numar de 20-30 indivizi bine pregatiti si orice gasca , talhar , hot, violator sau pedofil sa fie prins imediat sau chiar inainte de comiterea faptei. Prin rotatie in fiecare cartier. Se fura si noaptea dar si ziua. sunt hoti peste tot.

  Raportează
 • postat de ariciul Joi, 09 Mai 2019 11:27 92.114.82.*** Link la comentariu
  3
  19

  Si de ce tin capetele acoperite?Baaa vitejilor?Priviti lumea in fata ba boilor ,ca sunteti viteji.Alde robin hood de trei parale,conti de curlanda in devenire,si seci in cavitatea dintre urechi ,peacolo facanduse un curent ca in pestera cu doa intrari.neeenoroociti,care va luptati cu babele si cu mosnegii sa le luati banii de inmormantare ,de ce nu vo fi gatuit mamele voastre la nastere nu stiu.

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro