Poveşti din inima Africii, cu un fotograf profesionist

Poveşti din inima Africii, cu un fotograf profesionist
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Marți, 21 mai, de la ora 17,00, în Sala Auditorium de la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă”, va avea loc o proiecție inedită de fotografie, intitulată „Poveşti din Africa”. Ghid în această “călătorie” va fi chiar autorul fotografiilor, Dan Dinu, cunoscut publicului larg pentru proiecte fotografice precum „România sălbatică” sau „Dunărea - de la Pădurea Neagră la Marea Neagră”.

“Povești din Africa” se referă la o serie de călătorii făcute de Dan Dinu în perioada 2013-2018 pe continentul african, în trei țări: Kenya, Uganda și Namibia. A început cu savanele din Kenya, a continuat cu junglele și lacurile din Uganda și a culminat cu deșertul din Namibia. Aventurile lui vă vor fi povestite chiar de către fotograf, însoțite de imagini interesante din viața sălbatică a Africii. Cum este să stai în mijlocul a mii de antilope Gnu sau la doar câțiva metri de un leu, o întâlnire mai mult decât personală cu un cimpanzeu în mediul lui natural, să asişti la o vânătoare alături de un ghepard sau cum este să trăiești pentru câteva ore în inima unui sat african sunt doar câteva din poveștile pe care fotograful Dan Dinu le va împărtăşi publicului gălăţean pe 21 mai. Intrarea la eveniment este liberă.

Dan Dinu este vicepreşedintele Fotoclubului EXDECO din Braşov şi coordonatorul proiectului PHOTOLIFE. A publicat fotografii, articole şi interviuri în National Geographic, PHOTO Travel, National Geographic Traveler, PHOTO Magazine. Până în prezent autorul are peste 70 de lucrări fotografice şi este artist al Federației Internaționale de Artă Fotografică cu distincția AFIAP. În ultimii ani a avut ocazia să colaboreze în proiecte importante de fotografie, cum ar fi Wild Wonders of Europe sau Rewilding Europe și este fotograf colaborator al WWF (World Wide Fund for Nature), cea mai mare organizație de protecția mediului din lume.

Citit 1068 ori Ultima modificare Joi, 16 Mai 2019 18:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.