Cluburile sportive care ar putea primi finanţare de la Primărie

Cluburile sportive care ar putea primi finanţare de la Primărie
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Primăria Galaţi a făcut publice rezultatele procedurii de selecţie a dosarelor depuse de structurile sportive care au solicitat finanţare de la bugetul local. Aşa cum aţi putut citi în ziarul „Viaţa liberă”, dosarele s-au putut depune până pe 15 mai, bugetul alocat fiind de 1.500.000 de lei.
Conform listei, au fost admise: Clubul Sportiv United Galaţi, care a obţinut 81 de puncte, Asociaţia Fotbal Club Universitatea Galaţi - 72 de puncte, Asociaţia Sport Club Municipal Dunărea Galaţi - 63 de puncte, Asociaţia Club Sportiv Şcoala de Fotbal Oţelul Galaţi - 60 de puncte, Asociaţia Club Sportiv Luceafărul Galaţi - 59 de puncte, Asociaţia Club Sportiv Universitatea Dunărea de Jos Galaţi - 57 de puncte, Asociaţia Fotbal Club Sorin Balaban Galaţi 55 de puncte şi Asociaţia Club Sportiv Fortuna Galaţi - 55 de puncte. Au fost respinse Asociaţia Clubul Sportiv Handbal-Art Galaţi - 50 de puncte, Asociaţia Clubul Sportiv Smart Galaţi - 49 de puncte, dar şi Asociaţia Club Sportiv Suporter Club Otelul Galaţi, Club Sportiv Şah Club Galaţi, Club Şah Diana Galaţi, Asociaţia Clubul Sportiv Phoenix Galaţi şi Clubul Sportiv Meikyo Galaţi ,pentru că dosarele depuse erau incomplete. Rezultatele procedurii de selecţie pot fi contestate, lucru pe care îl vor face cei de la Oţelul.

Citit 3297 ori Ultima modificare Miercuri, 29 Mai 2019 19:32

3 comentarii

 • postat de Nikolas
  Joi, 30 Mai 2019 06:36
  86.125.62.***
  Care e sportul rege?…care e echipa favorita a Gălățenilor?…
  Nu primesc aia bani...nici voi nu primiți voturi!?
  1
  2
  Raportează
 • postat de Vasile
  Miercuri, 29 Mai 2019 15:44
  89.121.153.***
  Ei nu dau fonduri pentru sportivii CSM dar dau pentru alții !!?? Este normal ca sportivi ai CSM sa își plătească transportul ,taxa de înscriere , masa, cazare ??? Este normal sa ți se ceara sa aduci de la federații dovada ca un concurs face parte din calendarul competițional al federatiei respective chiar dacă la începutul anului S-au aprobat un anumit nr de concursuri ?? Este normal sa fie numiți șefi de secții sportive niște “No bame “ care nu au nici o treaba cu sportul si care își arată muschii tăind si cele trei sticle de apa pe care le primeau intr-o săptămâna niște sportivi ??? Este foarte normal , însă , in momentul in care sportivii obțin locuri fruntașe sa apăra in ziar ca sportivii aparțin CSM !! Așa ca , Dna Anca scrieți si despre asta , nu doar ce va pun in fata cei de la Primărie ! Vedeți si modul de organizare al clubului si câți care nu au treaba cu șortul lucrează aici !!!
  2
  7
  Raportează
 • postat de VodaInPapura
  Miercuri, 29 Mai 2019 11:48
  5.13.180.***
  Nu sa infiintat CSM ul pentru a nu se mai finanta celelalte structuri?
  Bag de seama ca cateva dintre ele au aceeasi activitate - "fotbal"!
  Intreb pentru un prieten?
  3
  6
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.