Noroc de filme şi actori

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Parohie ortodoxă română în Aberdeen: La numai un an după înfiinţarea parohiei româneşti din Glasgow, comunitatea ortodoxă română din Scoţia are încă un motiv de bucurie spirituală, pe data de 16 ianuarie urmând să fie inaugurată o nouă parohie, de data aceasta în nordul ţării, în localitatea Aberdeen.

* „Concertul”, nominalizat la Globurile de Cristal: Lungmetrajul „Concertul" de Radu Mihaileanu a fost nominalizat la Globurile de Cristal din Franţa, cea de-a cincea ceremonie a decernării acestor importante premii franceze urmând să aibă loc luna viitoare, pe 8 februarie, la hotel Lido din Paris.

* Scurtmetraje româneşti la Rotterdam IFF: Peliculele "Oxigen", de Adina Pintilie, şi "Palmele", de George Chiper, au fost incluse în competiţia de scurtmetraje a Festivalului Internaţional de Film de la Rotterdam, manifestare cinematografică ce va avea loc în perioada 27 ianuarie - 7 februarie.

* Horaţiu Mălăele, în spectacol la Roma: Actorii Horaţiu Mălăele, George Ivaşcu, Meda Victor vor susţine luni, 25 ianuarie, de la ora 20:00, o reprezentaţie cu piesa „Podul", la Teatro Belli (Trastevere), situat în Piazza di Sant`Apollonia, 11 – Roma.

* Festivalul Internaţional de la Palm Springs: Lungmetrajul „Medalia de onoare”, de Călin Peter Netzer, are premiera nord-americană la Festivalul Internaţional de la Palm Springs.

Citit 688 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.