Motociclist luat pe capotă de o şoferiţă

Motociclist luat pe capotă de o şoferiţă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Întreagă strada Domnească a fost martora unui grav accident rutier petrecut miercuri după-amiază, la ora 14,00 Sub ochii şoferilor şi pietonilor, un motociclist a fost catapultat din şa de impactul cu un Logan care nu i-a dat prioritate de trecere.

Amănunte are subinspectorul Aurelian Ropotan, Poliţia Rutieră Galaţi: „Gălăţeanca Geanina C. (26 de ani), posesoare a permisului de conducere categoria B din 2006, îşi conducea Loganul GL 07 BMX pe strada Domnească, dinspre Basarabiei către Parcul CFR”.

„Ajunsă în dreptul intersecţiei cu strada Episcop Melchisedec Ştefănescu, şoferiţa a făcut un viraj la stânga, pentru a intra în parcare, nedându-i prioritate de trecere motocicletei Kawasaki VS 04 BDP, corect condusă de Marius P. (26 de ani), posesor al permisului de conducere categoriile A,B,C,D,E din 2006”.

„Motociclistul a fost grav rănit în impact, el alegându-se cu o fractură de gambă stânga. Din fericire, tânărul purta cască, el fiind ferit astfel de alte afecţiuni”.

În acest moment, şoferiţei i-a fost făcut dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă, permisul său fiind suspendat pe perioada cercetărilor.

CITEŞTE ŞI   Vlad Vasiliu, directorul Teatrului Dramatic, a văzut moartea cu ochii

CITEŞTE ŞI   „Sunt internat la Neurochirurgie”

Citit 975 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.