Astăzi începe distracţia Timişoreana

Astăzi începe distracţia Timişoreana
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cu grătarele încinse şi berea pusă la rece, organizatorii „Serbărilor Timişoreana” vă aşteaptă începând de astăzi, la Casa de Cultură a Sindicatelor, pentru a sărbători voia bună... Invitat special, Maestrul Berar va împărtăşi din secretele lui tuturor gălăţenilor interesaţi. La petrecere va fi adus şi un mim  pentru ca veselia să fie în toi.

„Gălăţenii pot pleca de la Serbări cu multe amintiri Timişoreana - pahare, halbe, suporturi de pahare, pe care  le pot câştiga în timpul jocurilor organizate în toate cele trei zile sau le pot cumpăra de la standul de suveniruri”, explică organizatorii.

Dar, dacă tot veni vorba despre jocuri, să vedem ce li se pregăteşte gălăţenilor pentru acest final de săptămână.

Te învârţi cu voie bună!

Unul dintre concursuri poartă numele „te învârţi cu voie bună” şi are ca actor principal un mare titirez. „Cu titirezul ne învârtim, ne dăm peste cap şi facem toate giumbuşlucurile, cât să ne simţim bine şi să provocăm amuzamentul celor din jur”, se precizează în regulamentul jocului.

Du mai departe meşteşugul voii bune!

În cadrul acestui concurs, gălăţenii, după ce trec prin patru probe, trebuie să dovedească faptul că stăpânesc meşteşugul voii bune.

Participanţii trebuie să bea în cinstea Principelui de Savoia, să ia ingredientul principal - hameiul şi să obţină în schimbul lui, de la Maestrul Berar, un mesaj.

Să curgă berea pentru câştigători!

În cazul în care nu aveţi suficienţi prieteni cu dumneavoastră la serbări, regulamentul concursului vă permite ca în 10 minute să îi sunaţi pe toţi cei rămaşi acasă. Condiţia principală este ca ei să ajungă tot în 10 minute pe esplanada de la Sindicate. Cel care strânge cei mai mulţi prieteni şi îi prezintă Berarului câştigă bere pentru toţi.

Concursurile vor debuta la ora 14,00 şi, cum este şi normal, cei mai pricepuţi şi norocoşi câştigă şi premiile puse în joc.

Să înceapă distracţia!

După ce toate concursurile vor lua sfârşit, adică în jurul orei 20,30, distracţia va continua pe ritmuri muzicale. În această seară, Viţa de Vie şi Cargo vor începe Serbările din Galaţi, şi vă aşteaptă să cântaţi alături de ei melodii deja celebre.

Sâmbătă, gălăţenii vor putea dansa pe frumoasele cântece ale formaţiilor Vunk şi Holograf.

Trupa Zero va urca pe scenă duminică seara, după care Direcţia 5 va încheia sfârşitul de săptămână la Galaţi.

Citit 2188 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.