Update. Tragedie rutieră pe o șosea de mare risc! Un șofer fără permis a fugit după ce a spulberat un pieton

Update. Tragedie rutieră pe o șosea de mare risc! Un șofer fără permis a fugit după ce a spulberat un pieton
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Update. Update. Barbatul de 29 de ani, vinovat de producerea accidentului mortal de la Drăgănesti a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. El este cercetat pentru ucidere din culpă, conducere fără permis și părăsirea locului accidentului.


Update. Bărbatul de 29 de ani, vinovat de producerea accidentului, a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore.


Un accident rutier extrem de grav a avut loc în jurul orei 2,00. Cadavrul dezmembrat al unui bărbat, găsit pe DN 25, la Drăgănesti, a scos la iveală un nou act de inconștiență a unui individ care nu trebuia să se urce la volan. Nu departe de cadavrul identificat ulterior ca aparținând unui bărbat de 45 de ani din Priponesti, a fost găsită o mașină abandonată, ce prezenta avarii. Șoferul nu mai era la fața locului.  În urma investigațiilor, a fost identificat proprietarul mașinii, dar și șoferul, care l-ar fi lovit mortal pe pietonul care ar fi traversat fără să se asigure.

"Proprietara mașinii este o femeie de 56 de ani, din Barcea, iar conducătorul auto a fost un bărbat de 29 de ani, care a părăsit locul accidentului. Polițiștii au stabilit că nu deținea permis de conducere și că se afla sub influența alcoolului", a precizat Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Șoferul s-a prezentat în această dimineață la poliție.  El este cercetat pentru ucidere din culpă, conducere fără permis, sub influența alcoolului și părăsirea locului accidentului.

Citit 6007 ori Ultima modificare Joi, 27 Iunie 2019 16:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.