Produse IT şi Electronice special livrate pentru gălățeni

Produse IT şi Electronice special livrate pentru gălățeni
Evaluaţi acest articol
(22 voturi)

Suntem foarte încântați când avem oportunitatea să comunicăm cu gălățeni care sunt specialiști în domeniile în care activează. Când avem o asemenea oportunitate, nu ratăm nicio ocazie. Așa am reușit să interacționăm cu o echipă de gălățeni care au pus bazele unei afaceri sustenabile încă din 2010. Acum, își doresc să participe la îmbunătățirea colaborării dintre tehnologie și orașul pe care îl apreciază.

Ambițiile celor de la MENSAJERO SRL s-au transformat cu pași mărunți într-o serie de obiective care ar trebui atinse mai întâi la nivel local. Echipa de acolo este formată 100% din români, explodează de tinerețe și abia-abia își stăpânesc creativitatea.

Viziunea este totul

Când vorbim despre idealuri sau misiunea pe care ne-o asumăm pe termene lungi sau scurte, acești inovatori ai pieței de IT&C își doresc să devină un nucleu de încredere și calitate.

Spre uimirea gălățenilor, acești oameni și-au setat un ideal onorabil. Vor să participe oferind soluții complete și inovatoare cu scopul de a-i ajuta atât pe gălățeni, cât și pe românii de pretutindeni să țină pasul cu valul tehnologic.

Mai mult decât atât, ei consideră că educația și comunicarea sunt două criterii care nu ar trebui să fie ignorate, mai ales în domeniul electronic și tehnologic. Atât din punct de vedere intern, cât și extern, informația trebuie comunicată eficient atât între angajați, cât și cu clienții magazinului lor.

Livrare gratuită, doar în Galați

pcFROG.ro a pornit oficial o campanie de transport gratuit care îi vizează doar pe gălățeni. Ce înseamnă acest lucru? Indiferent de valoarea pe care o are comanda ta din magazinul celor de la pcFROG, tu nu vei plăti taxa de transport.

Această ofertă este valabilă NUMAI în cazul în care tu vei avea adresa de livrare în municipiul Galați.

Ce poți cumpăra de pe pcFROG?

Ținând pasul cu ambițiile, dar și impulsionați de faptul că în domeniul tehnologic nu poți avea niciodată destule produse disponibile, pcFROG pune la dispoziția clienților lor o gamă întreagă de gadgeturi și electronice, începând cu laptopuri, PC-uri, accesorii, Audio și Video, Print și până la Rețelistică și Gaming.

Pentru că a venit vara și vremea de grătare și ieşiri în aer liber, boxele portabile îți oferă mobilitate și soluții all-in-one, astfel pcFROG oferă o gamă variată de boxe portabile la prețuri mici.

Chiar dacă ești un pasionat de gaming și îți dorești să pui mâna pe cele mai tari console disponibile sau jocul tău preferat tocmai a fost lansat ori smartphone-ul pe care îl aștepți de luni bune a fost dat spre vânzare, pcFROG este locul unde vei găsi tot ceea ce ai nevoie. Nu uita, dacă ești gălățean, livrarea va fi gratuită indiferent de valoarea comenzii tale. Singurul lucru pe care trebuie să îl iei în considerare este că va trebui ca adresa ta de livrare sau ridicare să fie în municipiul Galați.

Acum că v-am dezvăluit secretele celui mai mare magazin de electronice din orașul Galați, nu uitați, în comunitatea orașului nostru există și oameni cu intenții bune, iar pe lângă o afacere de succes, au reușit să găsească formula corectă pentru a contribui în comunitate.

Am ales pentru tine câteva exemple de produse cu preţ redus aflate în campanie de reduceri pe toată durata lunii iulie 2019.

(P)

Citit 3281 ori Ultima modificare Marți, 16 Iulie 2019 11:03