Evaluaţi acest articol
(10 voturi)
1 comentariu

Plăcile de beton care au fost folosite pentru realizarea trotuarului aferent străzii Arcului, cea care leagă strada General Ioan Drăgălina de strada Nae Leonard, formează astăzi o suprapunere inestetică şi periculoasă pentru pietoni. Bordurile desprinse în totalitate se află la o distanţă de câţiva centimetri, formând un şanţ în care ar putea intra cu uşurinţă piciorul unui trecător neatent.

Deşi normele europene prevăd ca spaţiul urban să asigure accesul neîngrădit tuturor persoanelor cu handicap, precum şi persoanelor aflate temporar sau ocazional în situaţii de handicap, în zona respectivă nu există nici măcar intenţia unei adaptări rezonabile.

Mai mult, chiar, din spusele locatarilor, plăcile respective datează din anul 1990, înlocuirea lor rămânând doar la stadiul de dorinţă neîndeplinită.

Citit 3587 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Iulie 2019 22:05

1 comentariu

  • postat de Marcel Joi, 25 Iulie 2019 17:25 5.2.208.*** Link la comentariu
    0
    1

    Daca pe aici nu poate trece o persona cu dizabilitati, va rog sa va alocati o ora pentru o scurta plimbare pe bulevardul Dunarea, in zona sectiei 3 de politie locala. Veti observa cu siguranta trasee adanci pentru scurgerea apei pe toata latimea trotuarului. De abia trece un parinte cu caruciorul cu copil, dar apoi o persoana in scaun cu rotile.

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.