Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

Purtătorul de cuvânt al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS), Daniel Osmanovici, a demisionat din funcţie, la câteva zile după ce premierul Viorica Dăncilă a cerut demiterea sa, în urma declaraţiilor potrivit cărora "oamenii mor şi cu un sistem, şi fără un sistem".

"A demisionat vineri (19 iulie 2019 - n.r.). Şi-a depus demisia la domnul preşedinte, la momentul acela nu ştiam dacă demisia fusese trimisă pe circuit mai departe, trebuie semnată de domnul preşedinte, aşa e procedura", a declarat Augustus Costache, consilier superior în cadrul CNAS, citat de Mediafax.

Răzvan Vulcănescu, şeful CNAS, în schimb, refuză să-şi dea demisia, dar nici nu e demis. Viorica Dăncilă este în război deschis cu acesta, după ce Vulcănescu a refuzat să demisioneze din funcţie, deşi premierul i-a cerut asta încă de la sfârşitul săptămânii trecute. "Domnul Vulcănescu trebuie să înţeleagă că acest lucru nu este opţional. Este obligatoriu. Dacă dumnealui nu îşi dă demisia, îl voi demite", a replicat Dăncilă, după ce preşedintele Casei a anunţat că nu demisionează şi nu se consideră vinovat de faptul că de trei săptămâni sistemul informatic nu funcţionează.

Citit 1050 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Iulie 2019 01:08

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro