Daniel Osmanovici şi-a dat demisia din funcţie

Daniel Osmanovici şi-a dat demisia din  funcţie
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Purtătorul de cuvânt al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS), Daniel Osmanovici, a demisionat din funcţie, la câteva zile după ce premierul Viorica Dăncilă a cerut demiterea sa, în urma declaraţiilor potrivit cărora "oamenii mor şi cu un sistem, şi fără un sistem".

"A demisionat vineri (19 iulie 2019 - n.r.). Şi-a depus demisia la domnul preşedinte, la momentul acela nu ştiam dacă demisia fusese trimisă pe circuit mai departe, trebuie semnată de domnul preşedinte, aşa e procedura", a declarat Augustus Costache, consilier superior în cadrul CNAS, citat de Mediafax.

Răzvan Vulcănescu, şeful CNAS, în schimb, refuză să-şi dea demisia, dar nici nu e demis. Viorica Dăncilă este în război deschis cu acesta, după ce Vulcănescu a refuzat să demisioneze din funcţie, deşi premierul i-a cerut asta încă de la sfârşitul săptămânii trecute. "Domnul Vulcănescu trebuie să înţeleagă că acest lucru nu este opţional. Este obligatoriu. Dacă dumnealui nu îşi dă demisia, îl voi demite", a replicat Dăncilă, după ce preşedintele Casei a anunţat că nu demisionează şi nu se consideră vinovat de faptul că de trei săptămâni sistemul informatic nu funcţionează.

Citit 2216 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Iulie 2019 01:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.