Evaluaţi acest articol
(12 voturi)
2 comentarii

UPDATE. Maria Cristina Marcu, în vârstă de 14 ani, dată dispărută de părinți după ce a plecat de acasă pe data de 27 iulie, a fost găsită de polițiști. Minora a fost depistată pe raza localității Șerbeștii Vechi, comuna Șendreni. Fata a dormit la o vecină duminică spre luni noapte, iar luni dimineață a plecat spre o destinație necunoscută. Din fericire, fata a fost găsită și este bine, urmând să fie predată familiei.


Poliţiştii gălăţeni caută o minoră, care a plecat de acasă şi nu a mai revenit.

Este vorba despre Maria Cristina Marcu, în vârstă de 14 ani.

În legătură cu dispariţia au fost anunţaţi, pe 29 iulie a.c., poliţiştii de la Secţia 1 Rurală Galaţi. Oamenii legii au aflat din sesizare faptul că minora a plecat de acasă de pe data de 27 iulie.

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că, în noaptea de 28/29 iulie a.c., minora a dormit la domiciliul unei vecine din localitate, iar luni dimineaţă a plecat într-o direcţie necunoscută.

La momentul plecării de la domiciliu, minora era îmbrăcată cu un pantalon scurt, de culoare neagră, cu o dungă laterală albă şi un tricou gri cenuşiu, cu o inscripţie portocalie. În picioare purta şlapi de culoare neagră.

Semnalamente: înălţime - 1,50 m, faţa ovală, ochi verzi, păr şaten, lung peste umeri.

Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la găsirea acesteia sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Citit 10692 ori Ultima modificare Luni, 29 Iulie 2019 20:03

2 comentarii

 • postat de investigatii criminale Luni, 29 Iulie 2019 19:13 89.136.231.*** Link la comentariu
  7
  14

  Trebuie imediat sa o gasim pe aceasta fata ca sa nu cada in mana unui criminal precum cel de la Caracal! Sa fie mobilizati toti oamenii si sa o caute! E o fata necajita si vulnerabila care poate fi violata si ucisa sau traficata!

  Raportează
 • postat de Galatean Luni, 29 Iulie 2019 18:02 95.76.3.*** Link la comentariu
  2
  25

  Un copil trist, cu ochii rosii, poate de plans; un copil necajit, care nu a plecat de bine de acasa!

  Aceste suflete trebuie ajutate; societatea civila trebuie neaparat sa se implice.Sunt convins ca putem ajuta aceste suflete, acesti copii care pot cade cu usurinta in mana talharilor, violatorilor, criminalilor!

  In ce hal a ajuns aceasta societate de consum unde nu interesaza deçat banii, iar sufletele care au nevoie de ajutor nu mai au nicio sansa!

  Pacat!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.