Cinci centre pentru sesiunea a doua de Bacalaureat 2019

Cinci centre pentru sesiunea a doua de Bacalaureat 2019
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean a stabilit centrele pentru a doua sesiune de Bacalaureat 2019. Examenul va fi susţinut în trei centre din municipiul Galaţi şi două din Tecuci.

Iată unde se susţine examenul:

La Liceul "Emil Racoviţă" vor da Bacalaureatul elevii de la Liceul cu Program Sportiv, CNCN, Seminarul Teologic, Liceul de Marină, "Elena Doamna", Auto, Liceul din Tudor Vladimirescu, "Simion Mehedinţi", "Cuza", CNVA, CNMK, "Dunărea" şi "Radu Negru".

La Liceul Teoretic "Mircea Eliade" au fost arondaţi candidaţii de la "Aurel Vlaicu", "Paul Dimo", "Saligny", "Moţoc", Colegiul Economic şi Liceul CFR.

La Liceul Tehnologic de Marină, vor merge elevii de la Liceul de Arte, "Marin Coman", "Racoviţă", "Eliade", Sf. Maria", dar şi liceele din Pechea, Bereşti şi Tg. Bujor.

La Colegiul Naţional "C. Hogaş" din Tecuci vor da examen candidaţii de la Colegiul de Agricultură, "Ovid Caledoniu" şi cei de la Corod şi Cudalbi.

La Colegiul Naţional de Agricultură şi Economie au fost arondaţi absolvenţii de la "Hogaş", "Spiru Haret", "Elena Caragiani" şi "Magisterium".

Probele scrise vor avea loc între 21 şi 26 august, iar între 27 august şi 3 septembrie se vor da testele de competenţe. Rezultatele iniţiale se afişează pe 3 septembrie, iar cele finale pe 7 septembrie.

CITEȘTE ȘI: Topul liceelor gălăţene, după rezultatele la Bacalaureat 2019

Citit 6018 ori Ultima modificare Duminică, 04 August 2019 14:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.