Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Un gălăţean în vârstă de 35 de ani a ajuns în custodia autorităţilor după ce a provocat un scandal monstru, în cursul căruia a ameninţat cu moartea mai multe persoane.

Incidentul s-a petrecut duminică după-amiază, în zona blocurilor din apropierea Drumului de Centură. Omul şi-ar fi invitat acasă un coleg de serviciu, vizita fiind stropită din belşug cu alcool. O serie de discuţii legate de diverse probleme de la locul de muncă au degenerat, iar gazda, pentru a-şi impune punctul de vedere, nu a ezitat să recurgă la violenţă. A pus mâna pe o secure, cu care l-a fugărit pe musafir prin casă, iar mai apoi pe scara blocului.

Colegul a reuşit să iasă din apartament cu gazda furioasă şi înarmată pe urmele sale. În calea lor a apărut un tânăr vecin, care la rândul său a primit ameninţări cu moartea, tratament ce avea să-i fie aplicat şi tatălui acestuia, pe care l-a anunţat speriat de ceea ce se întâmpla în imobil.

Panicaţi, vecinii au sunat la 112, la faţa locului sosind jandarmii. "Jandarmii au observat un grup de locatari care le-au indicat persoana violentă, acesta având asupra sa o secure, o şurubelniţă şi un foarfece. Persoanele implicate au fost conduse la sediul Secţiei 3 Poliţie pentru verificări. În cauză, cercetările sunt continuate de poliţişti", a precizat lt. Cătălin Bădin, purtătorul de cuvânt al IJJ Galaţi.

Citit 2347 ori Ultima modificare Luni, 05 August 2019 19:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.