Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Gălăţenii care şi-au pierdut permisele de conducere, urmare a aplicării măsurii suspendării în cazul contravenţiilor, şi care vor să îşi redobândească documentele mai devreme, se pot prezenta la Poliţia Rutieră miercuri, 14 august. Asta din cauză că de joi, 15 august, angajaţii din sistemul bugetar se vor afla în minivacanţă, iar activitatea de testare a cunoştinţelor de legislaţie pentru cei care îndeplinesc condiţiile a fost devansată. Cei care se încadrează pentru a fi verificaţi sunt aşteptaţi miercuri, la orele 8,00, la Serviciul Rutier Galaţi.
Totodată, anunţă IPJ Galaţi, ghişeul Compartimentul Restituiri Permise şi Certificate de Înmatriculare din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere va fi deschis vineri, 16 august, în intervalul orar 8,00 - 13,00, pentru ca şoferii care trebuie să îşi recupereze permisele reţinute ca urmare a săvârşirii de contravenţii să o poată face.
Mariana Constandache

Citit 635 ori Ultima modificare Marți, 13 August 2019 10:54

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro