Eterna zebră de la Potcoava a îngheţat

Eterna zebră de la Potcoava a îngheţat
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Deşi a fost vopsită, spălată, revopsită, iar spălată, zebra continuă să existe * „Lucrările de ştergere cu periile vor continua când se încălzeşte vremea” – Laurenţiu Jalbă, director al Direcţiei Tehnice din cadrul Primăriei *

Să nu ne impacientăm! Da, zebra de la Potcoava nu mai este, deşi, în caz că suntem pietoni, avem ocazia să călcăm încă pe ea. Au dispărut indicatoarele – gata zebra!

A vopsit anul trecut Primăria dungile albe cu soluţie neagră? Adios! A venit viscolul şi a spălat vopseaua? Iată zebra! Şi ar putea continua la infinit.

Va fi ştearsă în continuare

Iată însă că săptămâna trecută Direcţia Tehnică din cadrul Primăriei a luat taurul de coarne şi a stabilit că nu va mai vopsi trecerea, o va şterge cu perii.

„Dar este foarte greu, temperaturile sunt foarte joase, iar lucrătorii Ecosalului nu pot lucra în aceste condiţii”.

„Aşteptăm să se mai încălzească vremea – săptămâna viitoare s-au anunţat valori pozitive – şi reluăm acţiunea de ştergere. Între timp, am văzut că se poate. Merge greu, dar se poate”, explică Laurenţiu Jalbă, directorul Direcţiei Tehnice.

Urmează

Mult a fost – timp în care s-a traversat brambura pe la Potcoava, de au zis bieţii şoferi că mai bine se lasă singuri de condus -, puţin pare-se că mai e.

Hai cu temperaturile pozitive, că, dacă nu o ştergem, poate măcar nu o mai băgăm în seamă.

Citit 1279 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.