Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Încălcarea celor mai comune reguli de circulaţie le-a scos din buzunare şoferilor gălăţeni aproape 200.000 de lei, într-o singură săptămână. Cea mai des constatată abatere în rândul conducătorilor auto a fost depăşirea limitei legale de viteză, 128 de şoferi fiind sancţionaţi după ce aparatele radar au arătat valori necorespunzătoare. 43 de şoferi au plătit pentru că nu purtau centura, 16 pentru că au depăşit pe segmente de drum unde nu aveau voie să facă acest lucru, iar 17, pentru că nu acordat prioritate pietonilor sau vehiculelor. În 11 cazuri, conducătorii auto au primit sancţiuni deoarece consumaseră alcool, iar şase pentru că vorbeau la telefon. În 79 de cazuri, poliţiştii au decis reţinerea permiselor de conducere, iar de cinci ori, ridicarea certificatului de înmatriculare. Şi pietonii au fost prinşi în ofsaid de 155 de ori, pentru traversare neregulamentară. În şapte cazuri, abaterile depistate în trafic au avut conotaţii penale. Fruntaşi au fost tot cei care nu s-au abţinut de la băutură, patru şoferi fiind anchetaţi pentru conducere sub influenţa alcoolului, în timp ce doi au fost prinşi la volan fără permis de conducere. 

Citit 939 ori Ultima modificare Luni, 26 August 2019 17:40

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro