Încă un deces în urma accidentului de la Şendreni

Încă un deces în urma accidentului de la Şendreni
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Numărul victimelor din accidentul petrecut, în data de 26 august, pe DN 25, pe raza localităţii Şendreni, a crescut la trei. Asta după ce unul dintre pacienţii internaţi, cu răni grave, la Spitalul Judeţean din Galaţi, a pierdut lupta cu viaţa, în ciuda eforturilor depuse de medici. Este vorba despre bărbatul în vârstă de 55 de ani, care a suferit şi o intervenţie chirurgicală. Potrivit reprezentanţilor Spitalului Clinic de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei”, bărbatul a  decedat în cursul nopţii de joi spre vineri.

Celălalt pacient, un bărbat în vârstă de 35 de ani, rănit, de asemenea, foarte grav, în urma accidentului, va fi transferat la o unitate spitalicească din Bucureşti.

Vă reamintim că pe data de 26 august, pe DN 25, a avut loc un tragic accident în urma căruia două persoane, un bărbat de 32 de ani şi un adolescent în vârstă de 16 ani, au murit pe loc, iar alte două persoane au ajuns în stare extrem de gravă la spital. Accidentul a avut loc din cauza unei neacordări de prioritate, poliţiştii efectuând în prezent cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere şi vătămare corporală din culpă.

Citit 22791 ori Ultima modificare Duminică, 01 Septembrie 2019 15:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.