Campionatul de table

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* „10 ani de imigraţie”: În 27 şi 28 ianuarie  va avea loc la Milano, în Via Ramognosi 8, o conferinţă naţională intitulată: "10 ani de activitate a Observatorului Naţional pentru Integrare Multietnică", unde va fi prezentat raportul unui deceniu de imigraţie în regiunea nordică - Lombardia şi la care va exista şi prezenţă românească.

* Petrecere interculturală în Italia: Sâmbătă, 23 ianuarie, la Borgofranco d`Ivrea, în Salonul „Choc” din Via Guido Rossa, ora 19.30, va avea loc o petrecere interculturală intitulată „Conversaţii interculturale: culori, gusturi şi melodii", eveniment cu participare românească.

* Chipul României în Catania: Asociaţia socio-culturală româno-italiană Concordia organizează vineri, 22 ianuarie, la Centrul Cultural Ciminiere din Catania, ora 16.30, a II-a ediţie a proiectului cultural "Il volto della Romania" (Chipul României), dedicat artei medievale şi amintirii Revoluţiei române la douăzeci de ani.

* Glezne cu repetiţie în Burnaby: Datorită cererilor numeroase din partea publicului, comicul Doru Octavian Dumitru va mai susţine încă un spectacol cu „Glezne de Ramă", luni, 25 ianuarie, ora 18:00, în acelaşi loc ca şi spectacolul de pe 24 ianuarie, respectiv la restaurantul Balkan House din Burnaby, Canada.

După spectacol, publicul este invitat la un program de muzica live şi dans. Preţul biletului este $25 de persoană, şi nu include cina tip bufet, la preţul de $15.99 per persoana. 

* Campionat românesc de table, în Montreal: Ziarul ZigZag român-canadian îi invită pe toţi românii din Montreal, fără deosebire de sex, vârstă, experienţă de joc, etc, la un mare Campionat de Table, care va avea loc sâmbătă, 23 ianuarie, ora 10:0, la Centrul socio-comunitar din Cote des Neiges, Montreal.

* Anul european pentru combaterea sărăciei: 2010 va fi Anul european pentru combaterea sărăciei şi a excluziunii sociale - un program care îşi propune creşterea gradului de conştientizare în această direcţie.

Programul se va derula în toate statele membre ale Uniunii Europene, precum şi în Islanda şi Norvegia, va beneficia de un buget total de 17 milioane de euro (suplimentat prin co-finanţare naţională) şi va cuprinde activităţi atât la nivel european cât şi naţional.

În Spania el debutează pe 21 ianuarie.

Citit 724 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.