Peste 4.000 de infractori sunt căutaţi

Peste 4.000 de infractori sunt căutaţi

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
1 comentariu

4.450 de condamnaţi definitiv erau, în iunie 2019, în libertate, fiind daţi în urmărire naţională şi internaţională, se arată într-un răspuns al Ministerului de Interne (MAI) trimis deputatului Robert Turcescu. MAI precizează că din cele 4.450 de persoane condamnate care sunt în continuare în libertate, 350 de persoane sunt urmărite la nivel naţional, iar 4.100 la nivel internaţional. Potrivit datelor ANP, în prezent în închisorile din ţară se află 20.307 persoane.

Citit 533 ori Ultima modificare Joi, 12 Septembrie 2019 04:41

1 comentariu

  • postat de forta dreptatii Duminică, 15 Septembrie 2019 14:12 89.136.231.*** Link la comentariu
    0
    1

    De infractorii din politica , din parlament si din institutiile statului nu vorbeste nimeni. Cei care au jefuit tara si au vandut tara si au dat toate resursele la straini nu vorbeste nimeni? Adica noi nu stiam sa facem benzina si motorina din petrolul ala sau cum? Sau nu stiam sa imbuteliem apele minerale? Sau nu stiam sa facem mobila? Le dau acum si padurile ca nu mai au ce sa mai fure si au vrut sa dea lor si aurul tarii. Putem si noi sa luam aurul daca vrem dar nu se doreste. Au distrus invatamantul ca sa nu mai stie romanul nimic si sa vina "specialistii" din afara. E vizibil din cer ce s-a facut in tara asta dupa 1989. Unii au furat, altii au vandut si s-au imbogatit si populatia e saraca si ei stau bine mersi. Tradatorii de neam si de tara sa raspunda in fata justitiei.

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro